Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
- 18 CM wysyości
- 50g
Pochwalcie się swoimi dużymi okazami :D
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
post3272067.html#p3272067
MODERATORZY CZY JEST TAKA MOŻLIWOSC ???
Film trwa 16 sekund / rozmiar 35,0 MB /
szerokosc klatki 1920, wysokosc klatki 1080.
Próbowałem wrzucic tak jak zdjęcia, ale wogóle nie pokazuje mi plików typu filmy w opcji dodaj pliki.
Jak wrzucić filmik ? Da rade wogóle ?
02 października 2019QumilanceR pisze: Nakręciłem jeden filmik i chciałbym go wrzucić tu do wątku albo tu:
post3272067.html#p3272067
MODERATORZY CZY JEST TAKA MOŻLIWOSC ???
Film trwa 16 sekund / rozmiar 35,0 MB /
szerokosc klatki 1920, wysokosc klatki 1080.
Próbowałem wrzucic tak jak zdjęcia, ale wogóle nie pokazuje mi plików typu filmy w opcji dodaj pliki.
Jak wrzucić filmik ? Da rade wogóle ?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.