- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Wracajac do meritum: tak sie zlozylo, ze DXM nie probowalam nigdy, chyba rzeczywiscie ten smutny stygmatyzm kindercpunow prevented Me from doin' that;p a czytajac Wasze opinie, (glownie z dopingu mozgu, i inych niz h zrodel) odkrylam ze ten zwiazek moze miec bardzo ciekawy potencjal nie tyle juz w Moim wypadku, exploracji Siebie, bo Tu temat jest juz wyczerpany, dokopalam Sie do Absolutu i amen;) zreszta z cala pewnoscia sa do tego skuteczniejsze i dajace znacznie wieksza precyzje, psychic resolution i lepsze jakosciowo w kazdym wymiarze efekty, ale glownie zachaczylam o watek dot. upregulacji receptorow i to wlasciwie Mnie zaintrygowalo... bo bardzo by Mi sie to przydalo xD
Tak wiec pytanie brzmi czy jest bezpieczne wrzucenie niewielkich ilosci, powiedzmy rzedu 45 mg, w pewnych cyklach, celem upregulacji receptorow? PRZY jedoczesnym codziennym braniu sele w tej ilosci? dodam ze jestem raczej niezniszczalna i powinnam wiele razy powiedziec Wam "see you;)" robiłam kombinacje uznawane za deadly na regular basis, ale wiem ze bywaja wyjątki... wiec pytam, czy ma to sens, czy lepiej przy tym sele może pozostać przy tym co dobre?;)
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
email: hash_oil@tutanota.com
Zachowania wysoce ryzykowne i niebezpieczne dla zdrowia. Codzienne 10x przedawkowanie selegiliny może prowadzić do trwałych uszkodzeń OUN. misspill
Widać, że pisane pod wpływem : D
Nie rzucaj proszę nickami w kontekście jakiś przesyłek. Może adresatka sobie tego nie życzy? :)
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.