Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 648 / 69 / 0
Jak był taki temat to proszę o usunięcie. Jak może wiecie biodostepnosc DXM doustnie wynosi zaledwie 11%, czyli tyle co nic. Biorąc 900mg przyjmujemy nie całe 100mg, cudowne by było polecieć w tripa po 2 tabletkach aco, myślę, że to zasługuje na dyskusje.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 2104 / 467 / 37
Jakimi innymi drogami chciałbyś podawać? W klamę nie ma sensu, za dużo prochu. W kabel czy w dupsztala grozi lizą Olneya, a przerobienie tego byłoby bardzo uciążliwe i tak. Palenie tak samo nie ma sensu. Jakby DXM miał większą biodostępność, to tabletki zawierałyby proporcjonalnie mniej substancji. Do podawania w nos czy w mięsień służą inne dysocjanty.
Lubisz koks?
  • 11 / / 0
a da sie moze przez jakas inna substancje czy cos zwiekszyc biodostępnosc DXM ??
  • 648 / 69 / 0
IceN1N3 pisze:
Jakimi innymi drogami chciałbyś podawać? W klamę nie ma sensu, za dużo prochu. W kabel czy w dupsztala grozi lizą Olneya, a przerobienie tego byłoby bardzo uciążliwe i tak. Palenie tak samo nie ma sensu. Jakby DXM miał większą biodostępność, to tabletki zawierałyby proporcjonalnie mniej substancji. Do podawania w nos czy w mięsień służą inne dysocjanty.
Czemu w klame nie? Widziałem ponad gram czystego DXM i był objętościowo jak może dwa - trzy rozkruszone tabsy aco
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 2104 / 467 / 37
To teraz znajdź ten gram czystego DXM w cenie podobnej do trzech paczek Acodinu.
https://erowid.org/experiences/exp.php?ID=7226
Tu masz opis podania DXM w klamę. Zastanów się, czy warto. Wątpię, żeby biodostępność była dużo większa, o ile w ogóle jest.
Lubisz koks?
  • 8103 / 914 / 0
27 czerwca 2019Wojsko pisze:
a da sie moze przez jakas inna substancje czy cos zwiekszyc biodostępnosc DXM ??
Możesz wydłużyć/lekko wzmocnić tripa czosnkiem albo sokiem z grejpfruta. ( nie polecam tych w kartonach tylko kupione dwa grejpy i wyciśnięte bądź zjedzone w całości :pacman: . )
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 45 / 1 / 0
Akodin w syropie per rectum, kto próbował? Poproszę TR jak coś %-D
Come on, try it.. Just this once. It's awesome..
  • 779 / 180 / 0
@idkwhatbroke

Jak takiś chojrak to sam sobie wlej ten syrop w dupę hehe

Ale pamiętaj ! żeby zadziałało dobrze musisz wlać zawartość syropu, a butelkę dopchać jak najgłębiej i nie wyciągać. Szkło buteleczki z syropu zawiera najwięcej DXM i jest łatwo rozpuszczalne w odbycie.
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 1027 / 313 / 5
A wiem ktoś może czy podjęzykowo ma sens? Jaka jest biodostępności taką drogą podania? Wiem, że żeby substancja miał sens w podaniu podjęzykowym powinna być lipofipna i niezjonizowana. Ale nie wiem gdzie sprawdzić czy DXM jest. Ktoś coś?
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 50 / 17 / 0
@RinTohsaka Przypomniało mi się jak kiedyś testowałem Hydroxyzynę podjęzykowo. Skończyło się na podrażnionej błonie śluzowej w miejscu, gdzie leżała tabletka. Ale z drugiej strony sądząc po opisie z linku o dawaniu w klamę chyba jednak towar wszedł.
A gdyby tak rozmieszać powiedzmy ze 150 mg DXM w 10-15 ml wody i faktycznie zapodać per rectum? zolpidem tak zadziałał. Mowa oczywiście o Acodinie, bo to da się doprowadzić do postaci sypkiej. Pytanie czy to się rozpuszcza w wodzie, czy tylko tworzy się zawiesina. Kiedyś zrobiłem w szklance taki roztwór z jednej paczki Aco, wymieszany z od razu z Litorsalem. Nie pamiętam czy Aco osiadło na dnie, czy się rozpuściło, ale za to było obrzydliwe w smaku.
"Zawsze myślałem, że moje życie jest tragedią, ale teraz wiem, że to komedia"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.