Lecę do kuchni jakiegoś pomidora zjeść.
Lekkie kłucie przy bardzo głębokim oddechu.
Niestety nie mam żadnych orsalitów lub tym podobnych.
Co masz na myśli "sytuacja podbramkowa"?
Gadam chyba normalnie, i dałem radę zejść do piwnicy i wejść z powrotem na 2 piętro. Bez zataczania. Głęboki oddech czasem kłuje, Niekoniecznie z lewej.
Od 30min nie sikam.
Opipramol w takiej sytuacji nieco, ale tylko nieco, osłabi działanie ketona. Poza tym jest względnie bezpiecznym lekiem na takie akcje, choć nie należy po nim spodziewać się cudów.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
"Rutyna to rzecz zgubna "
Dostane na uspokojenie chociaż rolki na oddziale jak pójdę?
Nic nie stracisz jak pójdziesz
"Rutyna to rzecz zgubna "
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.