Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Dorwałem dorete 75mg + 650mg parasyfu i klona. Ile tego trampka na pierwszy raz? Z ekstrakcją rzecz jasna
Tramal to był mój pierwszy opioid i klepało mnie dobrze 250-300mg
Płakać mi się chce, że nic nie weszło :( :( :(
Nie kopiujemy posta bezpośrednio nad swoim. Cooba83
1) Czy, żeby mieć fazę jak za pierwszym razem muszę robić dłuższe przerwy?
2) Czy być może cały czas zwiększać dawkę?
3) Jeżeli mam w kosmos wyjebaną tolerancję na benzo (kiedyś żarłam bez opamiętania) to czy jak wezmę małą dawkę rolki (do klona nie mam obecnie dostępu) - taką, która sama w sobie nie dałaby mi fazy - to będzie ona miała działanie przeciwdrgawkowe?
Zostało mi 15 tabsów, ile zarzucić kolejnym razem i za ile dni?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.