Wpierdalam teraz 5htp i ginkgo razem z resztą suplementatorów, za tydzień festiwal więc wrzucę (chyba) pixę i mam nadzieję, że zadziała.
Podziel się posiłkiem, chamie
18 sierpnia 2019juzjestemgrzeczny pisze: Wpierdalam teraz 5htp i ginkgo razem z resztą suplementatorów, za tydzień festiwal więc wrzucę (chyba) pixę i mam nadzieję, że zadziała.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
07 sierpnia 2019juzjestemgrzeczny pisze: Rok temu na festiwalu zjedliśmy tablety, które okazały się być na tym gównie i do teraz nic na serotoninie nie działa jak powinno.
Napiszesz coś dokładniej jak to zrobić? Mam 5htp i ginkgo w kapsułkach i normalnie na herbatę. Brahmi mogę dokupić.20 sierpnia 2018Stteetart pisze: Zapomniales dodac kilka lekow, przygod czy kwestie zdrowotne.
Chcesz odtruc sie to na sart
- 5htp
Pozniej
Ginkgo biloba+ brahmi.
Koniec.
Czas trwania detoxu ogolem 2-3mies.
Jak to stosować?
Coś dodatkowo może?
Z góry dziękuję.
Zobaczymy jak podziala pixa na festiwalu ale jak chuj z tego bedzie to czeka Cie bardzo dlugi detox i kilka badan.
Glownie skupilbym sie na hormonach i wnetrznosciach.
Najprawdopodobniej tamta przygoda mogla poprzestawiac kilka klwpek.
W 1 kolejnosci najistotniejszy bedzie mechanizm stresu i zmiany sensytyzacyjne na efekty dopy i sero.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Po 2 dniach objawy Parkinsonowskie az jakies randomy sie smialy " patrz, jak on,chodzi"
Oczy wytrzeszczone przez 2 dni tak, az mnie miesnie galki ocznej bolaly.
W nocy po oknach mi wyimaginowani
Od przygody z tym gownem euforianty/ srymulanty na mnie nie dzialaja.
Wyjebuja tylko oczy plus dziwne rozdraznienie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.