Wpierdalam teraz 5htp i ginkgo razem z resztą suplementatorów, za tydzień festiwal więc wrzucę (chyba) pixę i mam nadzieję, że zadziała.
Podziel się posiłkiem, chamie
18 sierpnia 2019juzjestemgrzeczny pisze: Wpierdalam teraz 5htp i ginkgo razem z resztą suplementatorów, za tydzień festiwal więc wrzucę (chyba) pixę i mam nadzieję, że zadziała.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
07 sierpnia 2019juzjestemgrzeczny pisze: Rok temu na festiwalu zjedliśmy tablety, które okazały się być na tym gównie i do teraz nic na serotoninie nie działa jak powinno.
Napiszesz coś dokładniej jak to zrobić? Mam 5htp i ginkgo w kapsułkach i normalnie na herbatę. Brahmi mogę dokupić.20 sierpnia 2018Stteetart pisze: Zapomniales dodac kilka lekow, przygod czy kwestie zdrowotne.
Chcesz odtruc sie to na sart
- 5htp
Pozniej
Ginkgo biloba+ brahmi.
Koniec.
Czas trwania detoxu ogolem 2-3mies.
Jak to stosować?
Coś dodatkowo może?
Z góry dziękuję.
Zobaczymy jak podziala pixa na festiwalu ale jak chuj z tego bedzie to czeka Cie bardzo dlugi detox i kilka badan.
Glownie skupilbym sie na hormonach i wnetrznosciach.
Najprawdopodobniej tamta przygoda mogla poprzestawiac kilka klwpek.
W 1 kolejnosci najistotniejszy bedzie mechanizm stresu i zmiany sensytyzacyjne na efekty dopy i sero.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Po 2 dniach objawy Parkinsonowskie az jakies randomy sie smialy " patrz, jak on,chodzi"
Oczy wytrzeszczone przez 2 dni tak, az mnie miesnie galki ocznej bolaly.
W nocy po oknach mi wyimaginowani
Od przygody z tym gownem euforianty/ srymulanty na mnie nie dzialaja.
Wyjebuja tylko oczy plus dziwne rozdraznienie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.