Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 6172 / 434 / 12
08 sierpnia 2019poranocnaa pisze:
Cały czas loguję się z tej samej przeglądarki.
To spróbuj z innej, i daj znać czy też nie działa.
poranocnaa pisze:
Komunikat jest cały czas ten sam czyli ......""Logowanie może nie działać......itd).
To nie jest akurat komunikat tylko ostrzeżenie zamieszczone przez administratora dla wszystkich logowań – nawet zanim wyskoczy błąd.
poranocnaa pisze:
W związku z tym "ciasteczka" wyczyszczone. I nic.
Spróbuj jeszcze pamięć podręczną (cache).
poranocnaa pisze:
A ostatni komunikat sprzed chili brzmi :"Informacje
Nie można znaleźć podanego adresu e-mail/nazwy użytkownika"
Prawdopodobnie podajesz zły adres e-mail. Ten, który jest w bazie jest dosyć skomplikowany. Zwróć się do mnie na mail proszę: surveilled[małpka]hyperreal[.]info
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
poranocnaa
  • / / 0
Ponad dobę temu, poszedł email do Ciebie.
Czekam na odpowiedź :-)
Pozdro.
lobo87x
  • / / 0
Hej @surveilled możesz przywrócić mi dostę do konta LOBO87. Z góry dzięki.
  • 0 / / 0
@surveilled proszę o przywrócenie konta cyfrowypolsat vel drapok
Uwaga! Użytkownik blind2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6172 / 434 / 12
@LOBO87 & @cyfrowypolsat: Konto aktywowane.

Pozostałym osobom odpisałem na maile.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2104 / 465 / 37
Widzę właśnie, dzięki wielkie <3

BTW da się jakoś zmienić „alias na Hyperrealu”? Po wejściu w moje konto dalej widać mój pierwszy nick, a chciałbym to zmienić na mój aktualny.
Lubisz koks?
  • 900 / 10 / 120
aliasy są stałe i nie zmieniają się
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
Agares1
  • / / 0
Witam. Czy mógłbym prosić o aktywację konta Agares ponieważ mail aktywacyjny nie przychodzi
  • 12533 / 2431 / 0
^
Sprawdź w spam'ie.
Agares1
  • / / 0
Sprawdzalem. Niestety brak. Co chwilę odświeżałem też j skrzynkę i spam. Przycisk od wysłania ponownie maila aktywacyjnego też użyłem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.