Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 216 / 16 / 0
surveilled jeszcze jedna prośba możesz mi zmienić nick na cyfrowypolsat
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 16 / 0
surv?
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6171 / 434 / 12
25 lipca 2019cyfrowypolsat pisze:
surv?
co
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 216 / 16 / 0
nie nic już
dzięki
  • 3180 / 895 / 5
Witam. Poproszę o zmianę nicku na juzjestemgrzeczny
Dziękuję
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
Rrzyfar
  • / / 0
Cześć, zmieniłem dzisiaj email na moim koncie "Rzyfar", od tamtego czasu nie mogę się zalogować (konto nieaktywne). Nie otrzymałem żadnego maila ani na poprzedni ani na nowy email, nie działa też opcja 'wyślij ponownie mail aktywacyjny'. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję, Rzyfar
poranocnaa
  • / / 0
Witam, nie mogę się zalogować na moje konto. Ciasteczka, zgodnie z instrukcją zostały wyczyszczone.Możne wiedzieć o co chodzi? Nick był taki jak widać, z tym, że bez ostatniego "a". Pozdrawiam.
  • 6171 / 434 / 12
07 sierpnia 2019poranocnaa pisze:
Witam, nie mogę się zalogować na moje konto. Ciasteczka, zgodnie z instrukcją zostały wyczyszczone.Możne wiedzieć o co chodzi? Nick był taki jak widać, z tym, że bez ostatniego "a". Pozdrawiam.
Z naszej strony wszystko wygląda ok. Jaki dostajesz komunikat? Czy były próby logowania na innych przeglądarkach?
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
poranocnaa
  • / / 0
Cały czas loguję się z tej samej przeglądarki.
Komunikat jest cały czas ten sam czyli ......""Logowanie może nie działać......itd).
W związku z tym "ciasteczka" wyczyszczone. I nic.
W taki razie następny krok czyli "Wyślij ponownie email aktywacyjny" ale zero odpowiedzi z Waszej strony.

scalono - surv

A ostatni komunikat sprzed chili brzmi :"Informacje
Nie można znaleźć podanego adresu e-mail/nazwy użytkownika"
Proszę o połączenie z moim postem powyżej.
  • 898 / 10 / 120
Sprawdż w spamie czy nie ma maila.
załoga [H] ----> złapać mnie można tylko na czacie w knajpie ----> unknown
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.