Nawet po typowych usypiaczach? A może nigdy nie próbowałeś czystych Indyjek? Ja po nich nie mogę opanować chęci zaśnięcia - działają niemal, jak benzodiazepiny.
Też paliłem Lemon Haze (nie wiem, czy różni się od Super LH) i był to bardzo nietypowy temat (już sam wygląd był swego rodzaju ewenementem). Działanie skupiało się głównie na euforii, a o zaśnięciu (w miarę szybko) mogłem jedynie pomarzyć. Po tygodniu już szukałem czegoś "zwykłego", bo na dłuższą metę LH jest bardzo męczący. Typowo imprezowe palenie.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
EDIT J CHS (poprawiłem słowo "pacum" na panaceum)
też miałem takie podejrzenie że ten głęboki sen wydłuża się znacznie, a obecnie korzystając z opaski monitorującej sen znanej chińskiej marki mogę to potwierdzić. Tak jak na trzeźwo głębokiego snu mam między 10 a 20%, to po spaleniu zawsze jest co najmniej 35%, a nawet dobija do 45% i budzę się jak nowo narodzony
to jest dobre dla początkujących.
Dobra Indica potrafi uśpić mnie tak, że śpię jak zabity 9-10 h. Rano nie budzę się bynajmniej jak nowo narodzony, ale to pewnie wynika ze zbyt długiego snu. Jak w czerwcu wstawałem o 5:30, żeby malować barierkę na balkonie, czy framugi, to aż takiego zamulenia nie było.
Najlepiej usypiał (wręcz nokautował) mnie Blueberry Kush, ale inne Kush'e też robiły robotę. Passion #1 z mojego outdooru (szczególnie ostatnia partia) też jest pod tym względem świetny.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.