Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 8 / 2 / 0
Polecam kwetiapinę, naprawdę działa, a jeszcze lepiej solidne zmęczenie. Co polecilibyście na odwrotny problem: ciągłą senność? Wysypiam się dobrze, stresu mam umiarkowaną ilość a ciągle bym spała. Ani kawa ani pobudzający fluanxol nie działa. Czuję się pobudzona i jednocześnie senna, okropne uczucie. Przez weekend większość czasu przesypiam, nie chce mi się ruszać z domu. Najchętniej bym uciekła w wieczny sen.
  • 376 / 43 / 0
Badania hormonalne?
Cukier w normie?
nie wierzcie w farmazony...
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
  • 8 / 2 / 0
cukier mam w normie, hormony raczej też, jeżeli to cukrzyca, to dopiero się wykluwa. Niedoczynności tarczycy też raczej nie mam, ale zrobię badania
  • 2807 / 364 / 0
Dokladnie badania hormonalne zrobic albo wgl przebadac sie morfologia crp kortyzol tsh fsh ft3 ft4 prolaktyna cukier , na uczucie sennosci zimny prysznic sprobuj
  • 8 / 2 / 0
zimny prysznic,brrr to nie dla mnie, jestem zmarzlakiem, stale mi zimno :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.