Uzależnia!
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ale ja po zolpi mam pzrede wszystkim halucynacje i odrealnienie plus totalny brak hamulcow dla mnie to taka pigulka z Matrixa jak wezmiesz to jzu nie masz nad niczym kontroli inny swiat cie czeka z innymi zasadami.
Kiedys pisalem juz tutaj o takiej akcji ze mialem blister 10 sztuk (juz tylko tyle kazde rodzinnemu pisac bo wiem jak sie skonczy) z czego 8 wyjebalem do kibla. 2 poszly do nosa i 15 minut pozniej jak sie zaldowalo ide sie odlac i jak leje widze ze tabsy byly na tyle ciezkie ze zostaly w kiblu na dole nie splukaly sie. Oslonka od nasenu tylko zaczela sie juz rozpuszczac,wiec ja oczywiscie te tableteczki czesc polknalem i dwie pod jezyk prosto z kibelka. To byla ostatnia rzecz jaka pamietam z tamtego wieczora.
Dlatego na zolpidem dalem sobie bana ale to dosc latwa abstynencja - jak nie mam nie biore i nawet nie tesknie (no mzoe troche czasami xD)
20mg w klamke bez tolerki zrywa film ale ty widze juz masz jakas tolerancje plus mieszaszz alpra efekty moga byc daramtyczne - czytaj zerwany film,rozjebane auto,w chacie wszystko porozpierdalane,pies i kot wyruchany etc.
A moze tez byc ze tylko zasniesz i sie zlejesz pod siebie,nie wiem dzisiaj z tarota ciezko mi sie wrozy
05 sierpnia 2019Landsberg2015 pisze: Czy spotkał się ktoś z opakowaniami po 100 tabletek Sanvalu od Sandoz? Jest na ogłaszamy za 200 zł i przesyłka pobraniowa ze sprawdzeniem zawartości ale nie wiem czy to nie jakiś wałek. Nie chciałbym dostać witaminy C
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.