Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 629 / 122 / 0
Tolerka odzie mocno w górę, ale czy traci swoją magię to nie wiem. Wydaję się ze bardziej to na sportowo i dobre na zejscie z benzo, imo.
  • 1974 / 526 / 0
Traci magie naćpania po pierwszych 3 dniach pizdingu ale potem brana na śniadanie razem z SSRI, 300-450mg pregabaliny działa znakomicie w tle. Nie dorzucam nawet później bo działanie się elegancko normalizuje i nie czuję efektu "OFF" jak po 3h na alprazolamie.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1425 / 81 / 0
Ja nie wiem jak was robia takie male dawki. Ja potrafie wpierdolic tego na start 900mg + póżniej dorzucam.
  • 1974 / 526 / 0
Na początku bez tolerki 750mg dawało "pijany stan", drugi dzień 900mg i trochę słabiej, trzeci dzień to już gonienie króliczka. Jak się bierze systematycznie i nie szuka naćpania to się sprawdza, po kilku dniach takiego brania mogę to stwierdzić.

Wpierdolić tego można i 3g na raz (pozdro @NegatywneWibracje %-D ) i więcej bo tolerka leci jak rakieta ale trzeba rozróżnić efekt terapeutyczny od efektu rekreacyjnego, imo.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 416 / 58 / 0
ja nie chce byc nacpany ja chce byc spokojny na pregabalinie i chcialbym zeby ten efekt nie minal i zebym nie czul lekow
  • 3455 / 1123 / 0
Pierwszy stopień odstawiania. Powiedziałam magikowi, że nie będę gotowa na cięcie 150mg od razu, rozpisał 75-tki. Przez pierwszy tydzień z 300-300-0 na 300-225-0, czyli jeden stopień. Na razie odstawiam od 3 dni, razem z SSRI, podminowanie trochę jest i akatyzja, na którą notabene pregabalina była stosowana. Ale jeszcze wszystko w tej odstawce przede mną, może uda się do 300mg/d, może do 0. Zobaczymy, na razie ścięłam 75mg i jest lekko odczuwalnie większy wkurw i niepokój. Z 900 na 600 nie było większych problemów, z 600 na 450 był hardkor nie do przeżycia, właśnie ze względu na akatyzję i nerwy.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 904 / 184 / 0
Nom. Kurwica na schodzeniu jest intensywna, non stop się z kobitą kłóciłem o byle pierdoły. Wczoraj przydarzyło się kilka browarów na grilu i leb mi peka jak nigdy, chyba jeszcze te kanaly wapniowe nie doszly do siebie.
  • 3455 / 1123 / 0
Będę regularnie spisywać doznania odstawce i ułożę jej plan pretendowany dla osób bardzo znerwicowanych. ;-) Ostatnio musiałam się wspomagać klonazepamem, miałam taki atak nerwicy, że dopiero 4mg pomogło, szybko zeszłam z SNRI podbijanym nootropem NSI-168, teraz czasem ratuję się połówką klona, ale rzadziej. Wybuchy były częste i było to związane z nadużyciem amfetamin w ciągu. Ponadto dużo palę. :papieros:
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1070 / 137 / 0
Jak się ma stosowanie pregabaliny do phenibutu? Chciałem teraz brać ze 2 tygodnie pregabę a phenibut raz na kilka dni. Czy to zły pomysł? Oba działają na kanały wapniowe a phen dodatkowo na gaba.
  • 629 / 122 / 0
A co chcesz uzyskac tym miksem? Będzie większa sedacja albo pobudzenie. Napewno na lęki pomoże.
Zablokowany
Newsy
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.