Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jestem wloszka, mieszkam w Rzymie ale za pare dni mam sie przeniesc do Polski, w Rzeszowie. Z tego co przeczytalam to tam zadnej hery nie znajde, ale mam byc w Warszawie od 26 lipca do 28. Mozliwe ze bede miala jakis towar z domu (0,5g bezowej kostki - koszt 40€ dla ciekawych, raczej pospolita cena jak na rzymskie rezultaty), ale chcialabym zobaczyc jak to wyglada w PL. Ma ktos ochote pomoc? Z gory dziekuje
Jak teraz z H w wawie, jestem akurat na miejscu, ale mój dealer nie odbiera.
Niech jakis dobry człowiek wbije na priv.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję – a wyście pomarli, panowie.
https://i.imgur.com/n6dpGRK.jpg
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.