Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jestem wloszka, mieszkam w Rzymie ale za pare dni mam sie przeniesc do Polski, w Rzeszowie. Z tego co przeczytalam to tam zadnej hery nie znajde, ale mam byc w Warszawie od 26 lipca do 28. Mozliwe ze bede miala jakis towar z domu (0,5g bezowej kostki - koszt 40€ dla ciekawych, raczej pospolita cena jak na rzymskie rezultaty), ale chcialabym zobaczyc jak to wyglada w PL. Ma ktos ochote pomoc? Z gory dziekuje
Jak teraz z H w wawie, jestem akurat na miejscu, ale mój dealer nie odbiera.
Niech jakis dobry człowiek wbije na priv.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję – a wyście pomarli, panowie.
https://i.imgur.com/n6dpGRK.jpg
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.