Cała naprzód
Najpierw zmniejszam bilans kaloryczny do 1000 kcl bo jak nie będę widział efektów to mi motywacja spadnie.
I zwiększam aktywności fizyczną.
Co tydzień będą raporty zdawane tak że trzymać kciuki.
Powodzenia, ale podejście jak u mamusiek które po 40stce się obudziły z 3 cyfrowym obwodem pasa i opierając się na wiedzy z kolorowych pisemek i reklam Mango desperacko próbują schudnąć.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Tadammmmm
https://allegro.pl/oferta/dieta-ketogen ... 7812903728
Roztylem się przez to jebane MPH. Wrrrrrr
Przy około 1000 kcal dziennie i totalnym braku spożycia cukru 13 kg pierwsze 2 miesiące.
14 lipca 2019WrakCzlowieka pisze: Chłop 97kg na 1k kcal. Trening rozumiem bieg na 50 metrów i przysiady z pustą sztangą? Bo nie wiem czy coś cięższego dasz radę robić. No i jak planujesz dalej dokładać intensywności/objętości treningu? Albo z czego ucinać kcal? Za 3-4 tygodnie maks się zatrzymasz, zobaczysz. Jak już cię interesują ekstremalne metody to ogarnij Rapid Fat Loss L. McDonalda.
Powodzenia, ale podejście jak u mamusiek które po 40stce się obudziły z 3 cyfrowym obwodem pasa i opierając się na wiedzy z kolorowych pisemek i reklam Mango desperacko próbują schudnąć.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!