Cała naprzód
Najpierw zmniejszam bilans kaloryczny do 1000 kcl bo jak nie będę widział efektów to mi motywacja spadnie.
I zwiększam aktywności fizyczną.
Co tydzień będą raporty zdawane tak że trzymać kciuki.
Powodzenia, ale podejście jak u mamusiek które po 40stce się obudziły z 3 cyfrowym obwodem pasa i opierając się na wiedzy z kolorowych pisemek i reklam Mango desperacko próbują schudnąć.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Tadammmmm
https://allegro.pl/oferta/dieta-ketogen ... 7812903728
Roztylem się przez to jebane MPH. Wrrrrrr
Przy około 1000 kcal dziennie i totalnym braku spożycia cukru 13 kg pierwsze 2 miesiące.
14 lipca 2019WrakCzlowieka pisze: Chłop 97kg na 1k kcal. Trening rozumiem bieg na 50 metrów i przysiady z pustą sztangą? Bo nie wiem czy coś cięższego dasz radę robić. No i jak planujesz dalej dokładać intensywności/objętości treningu? Albo z czego ucinać kcal? Za 3-4 tygodnie maks się zatrzymasz, zobaczysz. Jak już cię interesują ekstremalne metody to ogarnij Rapid Fat Loss L. McDonalda.
Powodzenia, ale podejście jak u mamusiek które po 40stce się obudziły z 3 cyfrowym obwodem pasa i opierając się na wiedzy z kolorowych pisemek i reklam Mango desperacko próbują schudnąć.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.