Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 1923 / 253 / 0
Właśnie dojrzałem do dezyzji i z wagi 97 będę robił 75 / 80 czas 2 miesiące.
Cała naprzód
Najpierw zmniejszam bilans kaloryczny do 1000 kcl bo jak nie będę widział efektów to mi motywacja spadnie.
I zwiększam aktywności fizyczną.

Co tydzień będą raporty zdawane tak że trzymać kciuki. %-D
  • 2198 / 715 / 0
Chłop 97kg na 1k kcal. Trening rozumiem bieg na 50 metrów i przysiady z pustą sztangą? Bo nie wiem czy coś cięższego dasz radę robić. No i jak planujesz dalej dokładać intensywności/objętości treningu? Albo z czego ucinać kcal? Za 3-4 tygodnie maks się zatrzymasz, zobaczysz. Jak już cię interesują ekstremalne metody to ogarnij Rapid Fat Loss L. McDonalda.
Powodzenia, ale podejście jak u mamusiek które po 40stce się obudziły z 3 cyfrowym obwodem pasa i opierając się na wiedzy z kolorowych pisemek i reklam Mango desperacko próbują schudnąć.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1923 / 253 / 0
Jest coś dostępnego o działaniu anorektycznym z legalnie lub z sprawdzonego źródła był bym wdzięczny za jakąś poradę w grę wchodź lindaxa lub merida lub adipex do dnp mam dostęp ale się go boje.
  • 2198 / 715 / 0
Suple z efedryną są na legalu w sklepach internetowych, ale trzeba trochę poszukać. Legitne, tylko że przepłacasz jak diabli. Jak dobrze pamiętam to jakieś 130 zł za 1/3 tego co masz w ekstraktach z efedry/tabsach dostępnych na ciemniejszej stronie internetu.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1923 / 253 / 0
Czyli co ECA efedryna może być z tusipektu? Tego w tabletkach
  • 1923 / 253 / 0
Bo zastanawiam się jeszcze nad tym cudem
Tadammmmm
https://allegro.pl/oferta/dieta-ketogen ... 7812903728

Roztylem się przez to jebane MPH. Wrrrrrr
  • 154 / 10 / 0
Ja znam osoby co odchudzaja sie Dulcobisem tym na przeczyszczenie ..eh clenbuterol jest nawet ok ale i tak od michy zalezy czy waga bedzie sie zmieniala
Uwaga! Użytkownik michass902 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Tusi będzie ok ale trzeba go dużo mieć. Standard to 20mg 2-3 dziennie z 200mg kofeiny. Jedna paka Tussipectu na długo nie starczy. VLCD odpuść. Bez urazy ale to są metody na końcówkę wycinki jak masz 10% bf albo jesteś przed zawodami i musisz zbić wagę, a nie pozbyć się bebzona. Ogarnij podstawy, poćwicz. Zobacz czy jesteś w stanie się trzymać planu. Na takie metody przyjdzie czas. Z praktyki wynika niestety że wiele osób przecenia swoje możliwości i chęci i po 3-4 tygodniach albo dalej szuka magicznego środka albo daje sobie spokój z dietą i ćwiczeniami.
  • 1107 / 52 / 0
0g cukrów dziennie (da się to zrobić), ujemny bilans energetyczny, odpowiedni booster metabolizmu (np. Animal Cuts) i chudniesz jak złoto. Jak szybko to zależy od tego jak bardzo ujemny będzie Twoj bilans energetyczny i jak mocno booster pomoże przetworzyć zalegający tłuszcz w energie. Przy tym postępowaniu pare kg na miecha to nie problem a i efektu jojo brak. Testowane przez parę osób ;)

Przy około 1000 kcal dziennie i totalnym braku spożycia cukru 13 kg pierwsze 2 miesiące.
Chuj na kaczych łapach
  • 615 / 96 / 0
14 lipca 2019WrakCzlowieka pisze:
Chłop 97kg na 1k kcal. Trening rozumiem bieg na 50 metrów i przysiady z pustą sztangą? Bo nie wiem czy coś cięższego dasz radę robić. No i jak planujesz dalej dokładać intensywności/objętości treningu? Albo z czego ucinać kcal? Za 3-4 tygodnie maks się zatrzymasz, zobaczysz. Jak już cię interesują ekstremalne metody to ogarnij Rapid Fat Loss L. McDonalda.
Powodzenia, ale podejście jak u mamusiek które po 40stce się obudziły z 3 cyfrowym obwodem pasa i opierając się na wiedzy z kolorowych pisemek i reklam Mango desperacko próbują schudnąć.
Nie zatrzyma się ale na pewno redukcja zwolni, kilogramy w pierwszej kolejności lecą z retencj wody i treści pokarmowej. Tylko co z tego, że redu będzie szła do przodu głodówka+ wysiłek fizyczny tak samo mieli więźniowie w Aushwitz, wystarczy pooglądać ich zdjęcia i się zastanowić czy na prawdę tego typu sylwetka jest tą którą chcemy osiągnąć...
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.