Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 910 / 0
@Bezalkoholowy
Nie polecam.Możesz, ale nie musisz zniszczyć kuracje paroksetyna a co do chlorprothixenu to w ogóle odradzam.To lek głównie używany na psychozy a wiec prawdopodobne jest, ze złapiesz bad tripa w postaci łęków, paranoi, czy innego cholerstwa. :uwaga:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2 / / 0
w moim przypadku antydepresanty kompletnie odbierają działanie THC
this world is a school - no one expects to stay in school forever
  • 171 / 21 / 0
Ja biorę Tianesal i Wenlafaksyne. Palę codziennie i nie mam żadnych nieprzyjemnych elektów
  • 8103 / 910 / 0
@Kpina
Jeszcze Ci wyjdzie na złe to jaranie.Nie teraz to po 10 razie, nie po 10 to po 15.Wróci depresja, jakieś lęki.Zniszczysz cala kuracje.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 171 / 21 / 0
Wiem że tak może być. Staram się odstawić palenie
  • 100 / 15 / 0
albo ziolo,albo leki,proste...
:skret: :bongo: :liść:
  • 3 / / 0
Wenlaflaksyna - nawet podbija, ciężko zasnąć jeśli nie jest się zmęczonym.
Doszła mi też lamotrygina ostatnio, ale zmian raczej żadnych.

Mnie nie poryły używki tylko coś znacznie wcześniej, więc jaranko czy ćpanko, poza ewentualnymi stanami lękowymi podczas fazy, bani mi jeszcze nie dobiło
  • 1 / 1 / 0
u mnie antydepresnaty nie miały żadnego wpływu na odbiór THC (prozac)
  • 4 / / 0
Cześć, dzięki wam za wszystkie opnie i opisy, kopalnia wiedzy
  • 2 / / 0
Biorę 10 mg escitalopramu od dwóch miesięcy, głównie na problemy lękowe. Palę kilka razy w miesiącu. Doświadczenie jest spokojniejsze i bardziej "na luzie", choć jak mam niską tolerancję to potrafię wpaść w stan w zasadzie psychodeliczny (ale ja ogólnie jestem wrażliwy na ten aspekt THC). Niemniej jednak nawet w stanie psychodelicznym nie mam lękowych faz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.