Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 2104 / 465 / 37
Paliliśmy wieczorkiem przy grillu, wiatr nie był bardzo mocny, było właśnie lekko wietrznie, ciepło i bardzo przyjemnie. Lekka bryza tylko właśnie wygaszała blanta na szczęście. Generalnie morał taki, żeby z filozofami i oratorami palić tylko bonga :)
Lubisz koks?
  • 995 / 104 / 0
Pamietam jak kiedys palilem na dachu bloku to wialo jak ch.... joint sie spalil nieco szybciej tak, jakby byla z nami dodatkowa osoba:)
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 25 / 0
Nie polecam palić tez podczas jazdy na rowerze bardzo szybko się spala :D
  • 2104 / 465 / 37
Przede wszystkim jazda na rowerze po ziole to idiotyzm, jak po każdej innej używce. Z blantem w ręku to już podwójny debilizm, łatwo o stworzenie zagrożenia dla siebie, innych i przypał z policją.
Lubisz koks?
  • 509 / 25 / 0
Co ty gadasz w ogóle jazda ma rowerze po lasach to baja... nie znasz się ;D
  • 2104 / 465 / 37
Po lesie tyle dobrego, że najwyżej sobie zrobisz krzywdę. Może i fajne przeżycie, ale niebezpieczne i nieodpowiedzialne.
Lubisz koks?
  • 200 / 16 / 0
Co do kierowania po ziole, w aucie tego nadql nie popieram, ale rower po mieście na spokojnie dla mnie może być. Każdy kto pali duzo nie ma takiego problemu z ogarnięciem rzeczywistości na fazie niezależnie od tego jak mocna jest. Inna sprawa, gdy ktoś krotko/mało pali i na fazach zwiedza inne wymiary, wtedy rzeczywiście to jest głupota.

Sam pamiętam sytuację kilka lat temu, gdy dopiero zaczynałem walić wiadra codziennie, ale klepaly niesamowicie. (mimo tego, że pierwsze wiadro walilem ponad rok wstecz, a pierwszego bucha ponad 3 lata przed tym) Ziomeczek zajebal dwa (nie jakieś kory, raczej trochę lzsze wbijalismy ze względu, że musiało starczyć na wszystkich :D) i wyskoczył z tekstem, że musi gdzieś tam jechać, a ja ujebany po jednym stwierdziłem, że jest pojebany, natomiast teraz sam bym nie miałbym problemu ogarniać (nie zmienia to faktu, że nie popieram).
  • 12493 / 2425 / 0
Nie znoszę osób mówiących do lolka, jak do mikrofonu - dostajesz do łapy, to ściągasz swoje i podajesz dalej... cała filozofia.

A wczoraj miałem okazję pobujać się na linie (big swing) 20 m nad ziemią. Huśtawka nad potokiem i koronami wysokich świerków. 10 minut wcześniej przyjąłem w płuco ogromny obłok świetnego Royal Moby, żeby spotęgować wrażenia.
Niestety atmosferę zepsuł mi chłop, który przypinał mnie do liny. W pewnym momencie stwierdził (albo zachowywał się - już nie pamiętam), że coś mu nie pasuje i jest nie tak... Popatrzył, zastanowił się i zdecydował, że jednak huśtamy... Przyznam, że podczas spadania (mega wrażenie) zastanawiałem się, czy runę na ziemię, czy nie.
Polecam, choć faza zeszła od razu od adrenaliny.
  • 995 / 104 / 0
Nastukalem sie weedem na polance w plenerze (w lesie mamy beachbar) - miodzio. Nastepnie z ziomeczkiem udalismy sie na miasto. Minelo pare piwek czasu odlewam sie w lokalu oczy jak po cracku ;P Pije piwo kraftowe IPA za 8 zl ale wchodzi jak zloto :D
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 2 / 0
To prawda ze jak sie skręci zielsko w gilzę i nie wyciągniesz filterka to słabo kopie? Słyszałem tak i jak skręcałem w gilzę (jak nie było bletek) to zawsze filterek wyciągałem i robiłem tipa w miejsce gąbki
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.