Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 200 / 16 / 0
To się ciesz %-D
Ja mam przymusowy mały detox, albo chociaż mus ograniczenia. Leci 2 dzień całkowitej trzeźwości, a ja czuję, że to się dopiero rozkręca tak jak niecały rok temu. Wtedy przez ponad dobry miesiąc miałem tak, jak opisywałem 2 posty wyżej
Teraz do tego dochodzi rozdrażnienie (podchodzące pod nerwice, która chyba mam po mamie)
O tyle dobrze, że nie mam dziś jakiegoś ciśnienia na bucha, ale do wieczora to chyba będę mieć 20 innych stanów myślenia %-D
Ogarnąłem sobie napoje z CBD, 10mg na puszkę 250ml, będą na sytuację, gdy naprawdę ciśnienie albo wkurw będzie mnie przerastac
  • 2714 / 513 / 0
Moim zdaniem lepiej susz CBD, wtedy w chwili naprawdę ostrego ciśnienia można jakoś minimalnie oszukać mózg. O ile masz wapka oczywiście, bo palenie suszu CBD to marnowanie pieniędzy.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 200 / 16 / 0
No niestety nie mam, rozmyslalem dużo razy nad kupnem, ale zawsze moje chęci mijały się z pieniędzmi, a jak je miałem, to zamiast odłożenia wydawalem na buchy %-D
Wiem, że susz lepszy, ale trafiłem zupełnym przypadkiem akurat na napoje, chociaż ostatecznie stwierdzam, że w sumie zjebalem sytuację
Kupiłem 5 takich za 10£, wychodzi 50mg za 10£, a w aptece dzień później zobaczyłem tabletki 10mg x 20 za 20£ :)
Po najbliższej wypłacie zainwestuje w zwyklego vapa, w lokalnych vapeshopach prawie wszędzie są reklamowane olejki cbd do vapowania, łatwiej zdobyć niż susz. Ciekawe czy mogą sprzedawać takie niepełnoletnim
Dopiero po tym chyba będę stopniowo odkładać na jakieś vapy do suszu, przydadzą mi się jak wrócę do Polski, bo tutejszych sztuk nie szkoda mi nawet w blantach palić, gdzie w Polsce tylko wiadro ze względu na oszczędność
  • 181 / 13 / 0
A powiedzcie mi serio opłaca się tego vapka kupić?
Odstrasza mnie cena pewnie za 200-300zł nie kupie dobrego?
Ale w sumie jeśli naprawdę jest warto to czemu nie wyjąć te 500zł z wypłaty.
  • 5 / 1 / 0
Ja nie wiem kiedy miałam chociaż dzień przerwy, chyba w wigilie. I nie planuje żadnych przerw, ale może jakoś się zmuszę? [emoji848] mój portfel cierpi

Jeśli chodzi o CBD to mi się spodobała forma liquid i elektryczna fajeczka, ale za drogo za drogo.

To mój pierwszy post, więc witam w obłokach zielonego dymu! [emoji172]
  • 200 / 16 / 0
Za 200-300 dostaniesz chiński plastik, który Ci się albo roztopi, albo rozjebie w łapie jak bomba w Hieroszimie
Na dłuższą metę warto, poczytaj na necie jak wychodzi te vapowanie
Przy paleniu uwalnia się bodajże 20% THC (pisze z pamięci, więc w 100% pewny nie jestem) , z vapa można wyciągnąć wszystko
Dzięki temu jedna jak palisz jedno bicie lufki, tak, gdy bedziesz vapowac, będziesz mógł to rozdzielić na 5 upalen
  • 233 / 99 / 0
Aktualnie na allegro Fenix Mini, bardzo dobry waporyzator + gram suszu cbd gratis, w cenie 330zł. A tak w ogóle to zapraszam do tematu o waporyzatorach:)
What you smoking?
  • 509 / 25 / 0
z vapa można wyciągnąć wszystko
no nie wydaje mi sie gdzieś czytałem, ze ok 50%
  • 233 / 99 / 0
Źle czytałeś. Dobry waporyzator butanowy, wyciąga ok. 80%. Ale to wszystko i tak zależy od różnych czynników.
What you smoking?
  • 200 / 16 / 0
Rzeczywiście, podczas vaporyzacji można wyciągnąć od 60-80%, lecz pozostaje coś takiego jak ABV (chyba tak, Already Been Vaped), z którego można robić wypieki czy chociażby masło konopne. Wtedy wykorzystujemy 100% rosliny

@ZaLekka
Chuj z cierpieniem portfela, po kilku latach palenia dzień w dzień cierpi też psychika, niezależnie od tego, czy jesteś podatna, czy nie, każdy Ci to powie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).