Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
18
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 494

ODPOWIEDZ
  • 789 / 47 / 0
Witam. Wczoraj z okazji otwarcia nowej knajpy przywaliłem dużą pake tchio. Od wieczora czysty :zombie:
  • 2240 / 373 / 0
dzisiaj 900kody plus jakies 750 pregaby i troche promazyny jest milo
ale tolerke mam na DHC musze wpierdolic ponad grama i 100difki
max zjadlem 4g w ciagu dnia plus difka spoko bylo tylko troch mnie wysztywnilo
CHCE MORFINE
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8103 / 914 / 0
@OdwiertKorzenny
A kto nie chce morfiny ? Chyba jakieś sebixy co myślą, ze majka to heroina. :cojest:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3455 / 564 / 2
Ja nie chce morfiny. Raz, ze trzeba sie kłóc, a mam niewidoczne zyly dwa mozna przedawkowac trzy zejscia okrutne.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2104 / 467 / 37
Nie trzeba się kłuć, w ostateczności oralnie też działa. Oczywiście tylko przy bardzo niskiej/zerowej tolerce.
Lubisz koks?
  • 8103 / 914 / 0
p.r. tez ma wysoka biodostępność.Można obejść się bez dawania po kablach.
W wieku lat piętnastu
  • 276 / 31 / 0
Ciekawa ankieta. Mi zawsze pomagała kofeina, chodziłam tak na imprezy :v
Uwaga! Użytkownik Syropik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 218 / 51 / 0
kofeina mi zawsze w kiepski sposób zbijała fazę.
sam nigdy w zasadzie nie miałem takich 'problemów', noddy po kodzie to może kilka razy mi się zdarzyły, a przy majce czy oxy po prostu miałem niższą dawkę jeżeli potrzebowałem funkcjonować, a wyższą do noddowania i zajebania się, tyle, imo najlepsza technika.
I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life, freely.
  • 317 / 78 / 0
Jest tu ktoś, kto pije syropki zamiast żreć tabletki? Jest to w smaku mniej obrzydliwe i mdlące niż tabsy? Do tej pory żarłam tabletki, najpierw rozgryzałam, potem jak tolerka zaczęła rosnąć to połykałam w całości, ale od jakiegoś czasu na samą myśl o tym paskudnym smaku chce mi się rzygać, co skutecznie zabija mi przyjemność z grzania.
  • 8103 / 914 / 0
@Jaylin
Syropki są smaczne, ale w ilościach więcej niż dwa strasznie powodują mdłości.Zawierają dużo cukru oraz jest o smaku truskawki.
W wieku lat piętnastu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.