Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / 2 / 0
W Szczecinie pojawiło się jasne światło w tunelu, swoim blaskiem potrafi nieźle oślepić :)
  • 2372 / 317 / 0
gdyby leciał Slayer albo Sepultura czy Cavalera Conspiracy to mógłbyś mnie wtedy podejrzewać ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 879 / 191 / 0
13 czerwca 2019MileS pisze:
Podbijam pytanie kolegi powyzej.
Jednoczesnie ktos wie gdzie i jak zahaczyc sie o towar w stolicy?
Galeria niedaleko dworca wschodniego, a tam szukaj w miejscach gdzie najbardziej można się spodziewać ćpunów. Musisz
zjechać
---------w
------------dół
-----------------swoich oczekiwań :)
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 917 / 235 / 0
Jak jest ktos ze Śląska to po ile teraz mają mietka i here pod programem w Chorzowie? Można teraz kupic białko dobrej jakości tam? era RC sie skończyła to może mają prawdzią amfe a nie te proszki dziwne.Bo zakładam ze benzo i difki można bez problemu kupić.
  • 46 / 4 / 0
23 czerwca 2019Klepsydra pisze:
13 czerwca 2019MileS pisze:
Podbijam pytanie kolegi powyzej.
Jednoczesnie ktos wie gdzie i jak zahaczyc sie o towar w stolicy?
Galeria niedaleko dworca wschodniego, a tam szukaj w miejscach gdzie najbardziej można się spodziewać ćpunów. Musisz
zjechać
---------w
------------dół
-----------------swoich oczekiwań :)
Przyjeżdżam do domu z Niemiec na tydzień i mam pytanie. Czy w Warszawie też idzie kupić ćwiartki/pół grama czy tylko gram ci sprzedadzą?
  • 995 / 104 / 0
Za 3 punkty /kosz/
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 4 / 0
Możę trochę głupia sprawa, ale mam nadzieje wybaczycie świeżakowi :D
we wrocławiu lepiej szukać przy klinikach metadonowych czy koło dworca?
I co w ogóle można dostać? sam brown i syrop czy się też morfina trafia? jak na razie heroiny nie potrzebuje (dzięki bogu), ale koda już ledwo daje radę.
  • 218 / 51 / 0
raz w życiu byłem we wrocku, ale kojarzę okolice 2/3 metadonowni z innych miast. Jeżeli nie jest diametralnie inaczej to spodziewałbym się głównie syropu i klonów, może gdzieś po złapaniu kontaktów h znajdziesz, majke raczej nie.
Nie polecam takiego skoku z kody, bo to przepaść pod każdym względem, ze względnie lekkiego opio w najcięższe, od pań z apteki do stad starych wraków bez ambicji, ale za to z dziurami w pachwinach. Jak jesteś zdecydowany że nie chcesz kończyć na kodzie 'przygody' z opio (a bedzie już tylko trudniej), to rozejrzyj się lepiej za DHC, albo nawet majką, serio, dworce i programy to dno dna
I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life, freely.
  • 12773 / 2470 / 0
DHC, albo Oxycodone / morfina PO
  • 995 / 104 / 0
Jak bylbym opiatowcem to na pewno nie wybralbym heroiny. Nie w czasach dopalaczy i fentanylu. Zdecydowanie apteczne opcje typu majka. Pewnie kiedys, juz pod koniec moich lat, wpadnie w moje lapki to zrobie Ciag Ostateczny.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.