Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 18 / 1 / 0
Witam

Szukam substancji do codziennego użytku, która będzie powodować pewność siebie, chęć do działania, rozgadanie i brak lęków społecznych.

Kombinowałem z SSRI, lecz to nie dla mnie. Za późno wchodzi, grzechotnik po tym nie staje, a poza tym po zmiksowaniu tego z alko odpinałem wrotki do tego stopnia, że wynosiłem stoły z lokali i startowałem z pięściami do typowych sterydów, sam ważąc 67 kilo przy wzroście 183 cm.

Na wyjątkowo stresujące okazje brałem benzo (alpra), pomagało, czułem się spokojny, niwelowało fizjologiczne objawy stresu. Ogólnie na plus. Minusy to senność, wyciszenie (chciałem być rozgadany), luki w pamięci. Oczywiście w miksie z alko padało na podatny grunt, odpierdalałem że szkoda gadać, a na drugi dzień po imprezie budziłem sie w okolicach godziny 18, pamiętając tylko jak witam się ze znajomymi w knajpie. W sumie brałem z 7-10 razy i nie chcę więcej, bo łatwo się w to wjebać, dlatego odpada do codziennego zażywania.

Czy istnieje cokolwiek co nie uzależnia, nie ma zjebanych skutków ubocznych (brak erekcji itp) i działa szybko i skutecznie??

P.S. Proszę nie pisać o bieganiu, medytacji, akceptacji czy też terapii poznawczo-behawioralnej
  • 100 / 15 / 0
Spróbuj CBD.
:skret: :bongo: :liść:
  • 3251 / 358 / 2
DXM?
kokaina?
MDMA?
Opio?
Testosteron?

Zależy co ci jak robi. Natomiast nie ma łatwych dróg na skróty. Wszystko ma swoje konsekwencje, a realnie konieczna jest praca.

Nagrania transowe?
https://www.youtube.com/watch?v=XLYhFwLUNi4
https://www.youtube.com/watch?v=0F5prigqgWY
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 880 / 365 / 6
Każdy psychiatra ci powie, że terapia poznawczo-behawioralna jest najlepszym sposobem na osiągnięcie celu, o którym marzysz. Posiadanie the right thing pod kopułą bije na łeb wszystkie leki.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 216 / 12 / 0
Może i niejedna osoba mnie wyśmieje, ale poleciłbym spróbować Yerba Mate ;)
Odpowiednio mocne odmiany naprawdę działają cuda, gadka się klei, motywacji i chęci do działania nie brakuje. Fujara też raczej stoi, nie miałem okazji przetestować bezpośrednio po wejściu Yerby.
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 911 / 207 / 1
Bajkalina. :psycho:
Ale najpierw odstaw alkohol na 1 rok, a przynajmniej kilka miesięcy.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
  • 1290 / 367 / 0
Też mi się tak wydaje, żeby odstawić alko.
  • 1008 / 204 / 2
24 czerwca 2019Mogadiszu pisze:
Czy istnieje cokolwiek co nie uzależnia, nie ma zjebanych skutków ubocznych (brak erekcji itp) i działa szybko i skutecznie??
Nie ma, za duże oczekiwania masz.
Wszystko co zbija lęki - uzależnia. Każdy stim, wcześniej czy później, powoduje skutki uboczne. Jedyna opcja to stosować substancje doraźnie i nie łączyć z alkoholem - wtedy rzeczywiście alpra i stimy mogą być bardzo pomocne, no ale jeżeli masz ciągoty do picia na lekach to lepiej w ogóle się nie pakuj w dragi.

Ewentualnie fenidaty w niskich dawkach, a na lęk podkład z diazepamu (też w dawce progowej, skoro alpra jest za mocna), ale to też tylko doraźnie, albo max kilka tygodni ciągu.
Druga opcja jaka mi przychodzi do głowy i którą sam stosuję to pregabalina, która na wiele osób działa właśnie motywująco i prospołecznie (ale nie tak jak benzo) więc może się nadać. Ale ogólnie to jak wyżej - czego byś nie brał to alkohol zawsze spierdoli efekt.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
Nie ma czegos takiego , kolego .
Tylko medytacja i samoakceptacja , ktorej sie tak boisz jak diabel wody swieconej :fuj:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 522 / 64 / 0
Stymulacja układ parasympatycznego, terapia ACT, zero carb diet (IF).
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.