06 czerwca 2019AlienForms pisze:Zdziwiłbyś się ilu znałem/znam alkoholików czy ćpunów po których w ogóle nie widać nałogu. A przynajmniej nie widzi ktoś kto nie siedzi w temacie w taki czy inny sposób bo wprawne oko wyłapie...choć też nie zawsze. A zasady - "pozbawieni jakichkolwiek zasad" brzmi jakby od urodzenia byli już takimi gnidami bez kręgosłupa. A w większości przypadków, nawet nie tyle co brak zasad tylko ich łamanie czy nieprzestrzeganie jest skutkiem uzależnienia. Zmieniają się priorytety gdzie ćpanie i ogarnianie na ćpanie jest na górze drabinki a pozostałe sprawy gdzieś sporo niżej w czarnej dupie... Ale to też nie jest tak, że łamanie tych zasad po każdym ćpunie spływa i nie rusza... Póki się 'płynie' to faktycznie jest 'a chuj tam z tym i tamtym' ale i tak gdzieś głęboko w środku człowieka to siedzi, gnębi a nawet niszczy powoli.. Szczególnie jeśli wcześniej, przed zmianą swojego w miarę normalnego życia w marne-ćpuna miało się ten kręgosłup i zasady. Dlatego jeszcze więcej się ćpa czy chla, żeby nie widzieć, nie czuć, nie myśleć..Bo to w 99% procentach ludzie zniszczeni i pozbawieni jakichkolwiek zasad.
06 czerwca 2019artur019 pisze: Widzę że niektóre rzeczy się nie zmieniają. Jak np. to że ten temat od zawsze miał w zwyczaju dryfować do krainy offtopu.polecam przeczytac 2 posty wyzej nad nim
prawie 2 lata temu a nic sie nie zmienilo xD
--scl \ DWE--
Xzx nie żyje? W sumie szkoda, legenda. Czekałam na drugą część historii.
marynia pisze:A ja czekam na jedną śmierć, która, wygląda na to, że niebawem nastąpi <3
To ja znowu czekam na jakieś gorace newsy które pewnie masz z nim związane i zechcesz się podzielić że społecznością hajperrila :) Bo pojawił się nagle że swoją nonszalancja w biodrach, bardzo chciał zaistnieć I zabłysnąć, przechwalajac się swoją nietuzinkowością I bystrością umysłu :)
Mówicie o śmierci ćpuna jakby miała być jakąś straszną karą.
25 czerwca 2019artur019 pisze: Mówicie o śmierci ćpuna jakby miała być jakąś straszną karą.Straszną karą to jest skręt. Śmierć to poprostu koniec serialu, finałowy odcinek. Tyle.
"Rutyna to rzecz zgubna "
To na co by w takim razie zdech?
No chyba że ja coś źle słyszałem o tym rzuceniu?
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.