Droga do sukcesu.
(Niby powinno się dzielić, ale ja kiedyś zezgonowałem po mieszance trawa/maczanka w klubie, przy joincie puszczonym w obieg. U mnie zasada nr 1, tu 38)
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Właśnie dlatego nie lubię palić lolków. Zawsze zdarzy się mówca, który ma najwięcej do powiedzenia, kiedy trzyma między palcami dymiącego lola.
A tak na serio to polecam wypić duszkiem pol litra wody mineralnej przed jaraniem jeżeli chcemy mieć uczucie pełnego żołądka i uniknąć gastro np. Kiedy jesteśmy na mieście a portfel swieci pustkami
41.Resztki z lagi z powrotem do słoika/samarki tak jak to robi ksiądz z ciałem @Jezus Chytrus na niedzielnej mszy o 12
A dam jeszcze jedno zasada nr 1
42.Kogo jaranie tego muzyka
Ani to smaczniejsze, ani ekonomiczne, ani bardziej klepiące... jedynie konieczność może mnie zmusić do spalenia lolka.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.