Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
12 czerwca 2019Cooba83 pisze: Myślę, że tak. Przynajmniej częściowo. Mnie tolerka na receptory opioidowe spada ok 3 miesiące.
Mija 5 doba bez Tramalu i żyję bo muszę chociaż kompletnie nie mam na to ochoty. Tydzień temu wszedłem na 225 mg. wenlafaksyny i nie specjalnie czuję różnice. Nie wiem co bym musiał wziąć żebym się ogarnął chyba kokainę. Chodzi mi już po głowię to całe CRF czyli California Rocket Fuel tylko że jestem na lerivonie po którym dosyć dobrze sypiam. On jest niby podobny do mirtazapiny ale nie widziałem żeby ktoś stosował go w tym całym CRF. Także nie mam pojęcia co robić. U psychiatry byłem tydzień temu i dostałem 225mg wenli więc nie będę przecież szedł znowu.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.