Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3058 / 1039 / 0
GHB samo w sobie jest już finalnym, aktywnym produktem. bardzo szybko usuwa się z organizmu, a jego metabolitami są CO2 i woda. jeśli chodzi o GBL czy BDO, to tak, one są przekształcane w organizmie w GHB, bo same są raczej nieaktywne. receptory dostają po dupie z pewnością, podobnie jak przy benzodiazepinach lub alkoholu. odstawienie jest dosyć ciężkie, nawet, gdy nie jest w jakimś ciężkim stadium rozwinięte uzależnienie. bardzo silna jest chęć na kolejne polewki w przypadku GBL, moim zdanie silnie psychicznie uzależnia. GHB nie tylko oddziałuje na receptory GABA, ale też na receptor GHB w mózgu. tolerancja powinna się zmniejszyć po kilku tygodniach, przy ciężkim używaniu. przy sporadycznym nie wzrasta w ogóle. u mnie, gdy byłem już wprawiony to nawet z w miarę unormowaną tolerancją nie mogłem osiągnąć tego stanu, który odczułem przy pierwszej polewce. taka pogoń za efektami, które już tak nie ekscytują jak pierwsze razy. wchodzi w nawyk po prostu i nie ma już magii ta cała czynność.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 572 / 47 / 0
GHB byloby idealne gdyby nie to ze jebie sen i po pewnym czasie masz wybor albo polewasz na sen albo nie spisz i nie musze mowic co szanowny cpun wybiera a pozniej juz jest srednio.

Chociaz bez przesady 10 dni umiarkowanego ciagu czy to BDO czy GBL jakos systemu nie rozpierdalalo ale nie bylo polewania i picia na umor,czesto wielogodzinne przerwy w ciagu dnia lub w nocy.
  • 240 / 23 / 0
Możliwe, że po czasie zanika działanie euroryczne?
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3058 / 1039 / 0
możliwe, pierwsze razy zazwyczaj są najlepsze. przy braniu w długich ciągach większość przyjemnych efektów zanika, a bierze się po to by funkcjonować.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

with regards, przodownik
  • 438 / 122 / 0
Czy mam przez to rozumieć, że już absolutnie nic nie czuć po podaniu i bierze się tylko ze strachu przed skrętem? Bo mimo wszystko, jak ja bywałem na ciągach baklofenowo-fenibutowych, to jednak mimo wszystko utrzymywała się wzmożona chęć do działania i nawet jako taka tolerancja. Przy mniejszych dawkach działanie przypominało pregabalinę.
  • 3058 / 1039 / 0
oczywiście, że działanie substancji nadal jest wyczuwalne, efekty w jakimś stopniu nadal występują. trzeba wtedy przyjmować bardzo spore dawki i nie jest to już tak przyjemne jak pierwsze dawki. staje się rutyną, a przyjemność i ekscytacja z samej polewki są niewielkie.

with regards, przodownik
  • 5801 / 1197 / 43
Ktoś wie, jakie dawki były tu jednorazowo maksymalnie przyjmowane na forum >?
Chodzi mi o taką mega tolerancję.
Ostatnio polewałem po 10ml. To ja już nie wiem czy sort słaby, czy taki gar zjebany.
Albo halucynacje po GBL, ale sporadyczne.
Raz gieblę sobie w środku nocy, muza gra, leciał zciszony telewizor, a w nim jakiś film wojenny.
Oglądałem kątem oka.
Odwracam się, a tu stoi mój stary w mundurze SA, i drze się na mnie.
Obróciłem się i poszedłem go obudzić.
I inne takie jazdy.
Chyba powinienem zrobić kilka miesięcy przerwy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 128 / 19 / 0
Nie wiem jak z GBL, ale moja siostra i jej chłopak potrafią wypić po ok 10 ml GHB na jeden raz i nie zasypiają! Nie wiem czy to ja jestem jakimś kurwa słabiakiem w tym temacie, ale mnie po 5ml już składa jak domino nawet jak wciagam w tym samym czasie koks.
  • 572 / 47 / 0
5 albo 10 ml GBL to albo rozrzedzony megasort albo ktos lubi bajki opowiadac. Niewazne jaka jest tolerka 5ml czystego GBL oznacza natychmiastowy sen i chuj taka jest zasada wszechswiata
  • 128 / 19 / 0
Przeczytaj mój post jeszcze raz dokładniej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.