Aczkolwiek spróbować możesz, ale niestety, szanse na powodzenie są bardzo małe. Z tego co pisałaś, na razie nie jesteś aż tak wjebana mocno, więc może się udać, ale będziesz siedzieć pewnie i tak na dupościsku w oczekiwaniu na kodzenie, czyż nie?
Spróbuję, bo i tak nie mam nic do stracenia, więc przetestuje, a nóż się uda. Wolę to niż wkurwienia się na siebie, że znowu mi się nie udało
viewtopic.php?f=379&t=66137&view=viewpoll
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
A w innej aptece, tuz obok swoja droga, 22zl (sic!) za 10
ja mam pelno aptek w ktorych 16stka po 10zl jest, i kilka gdzie po 12zl
i wlasnie akurat pelni dyzur apteka ktora ma 16stki po 12zl, jade kupic, szkoda tylko ze rowerem ale chuj
w obu przypadkach 240mg
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.