Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Sposób na dwie paki
Na dwa paragony poproszę
99
37%
Ale jak to jedna? U konkurencji dają dwie
15
6%
Prawienie komplementów
4
2%
Symulowany kaszel / ból zęba
23
9%
Udawanie nieobliczalnego ćpuna/ bycie nieobliczalnym ćpunem/groźby
11
4%
Załatwienie recepty
12
5%
Podrobienie recepty
3
1%
Branie na litość
8
3%
Podejście do drugiego okienka
25
9%
Wyjście z apteki i ponowne wejście
43
16%
Łączenie różnych produktów z kodeiną np antek + tjoko
16
6%
Łapówka
7
3%

Liczba głosów: 266

Zablokowany
  • 1916 / 335 / 2
Nie ma to sensu, albo ćpasz albo nie. Początkowo może się to udawać, ale w końcu nadejdzie dzień w którym będziesz miała wszystkiego dość i wtedy złamiesz postanowienie. No chyba to oczywiste? ;)

Aczkolwiek spróbować możesz, ale niestety, szanse na powodzenie są bardzo małe. Z tego co pisałaś, na razie nie jesteś aż tak wjebana mocno, więc może się udać, ale będziesz siedzieć pewnie i tak na dupościsku w oczekiwaniu na kodzenie, czyż nie?
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 317 / 78 / 0
Tak, ale ja nie mówie o próbowaniu grzania na sportowo, tylko o wydłużaniu przerw aż do całkowitego rzucenia.
Spróbuję, bo i tak nie mam nic do stracenia, więc przetestuje, a nóż się uda. Wolę to niż wkurwienia się na siebie, że znowu mi się nie udało
  • 1916 / 335 / 2
Ja wiem o czym pisałaś, wybacz mój pesymizm. Spróbować zawsze warto. Skoro wytrzymujesz po 3 tygodnie, to naprawdę jest okej z Tobą :)
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 317 / 78 / 0
Ja właśnie nie mam takiego typowego dupościsku, nie myślę o ćpaniu 24/7, ten etap mam już za sobą, u mnie te napady głodu się pojawiają bardzo gwałtownie i są bardzo silne, aż mną trzęsie, dlatego się łamie.
  • 1916 / 335 / 2
Zwykłe ciśnienie, dlatego napisałem o tym "gorszym dniu", który można podpiąć pod takie psychiczne ssanie. Dlatego właśnie w teorii taki sposób odstawki jest spoko. Ale w praktyce koda będzie próbować Cię złamać w takie właśnie dni, kiedy to przyjebanie wydaje się być najsensowniejszym rozwiązaniem i planem na wieczór ;) Aleeee będzie git, więc próbuj laska. Jesteś podobna do tej z avka?
  • 879 / 191 / 5
Można już wybrać nowy temat knajpy kodeinowej 6, zapraszam :)
viewtopic.php?f=379&t=66137&view=viewpoll
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 317 / 78 / 0
Haha, nie, po mnie ćpuństwa nie widać, mam dużo jaśniejsze włosy :D chcesz, to chodź na priv to ci wyślę zdjęcie
  • 115 / 20 / 0
Ja cie krece, duze thio za 11zl :D Od razu zapas zrobilem.

A w innej aptece, tuz obok swoja droga, 22zl (sic!) za 10 %-D
Za dnia idiotą, w nocy zaś debilem.
  • 1683 / 126 / 0
ja kurwa nie wiem gdzie wy do kurwy nedzy mieszkacie ze macie takie popierdolone ceny i jak widzicie 16stke za 11zl to sracie w gacie
ja mam pelno aptek w ktorych 16stka po 10zl jest, i kilka gdzie po 12zl

i wlasnie akurat pelni dyzur apteka ktora ma 16stki po 12zl, jade kupic, szkoda tylko ze rowerem ale chuj
  • 1683 / 126 / 0
wrzucilem thio o 21 50 jakos, trzymalo mnie do 1, teraz 10 minut temu wrzuconed bylo i ciekawe czy poklepie
w obu przypadkach 240mg
Zablokowany
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.