Mi udało się uzyskać takie krzaczory (sezony) "poziomując" główną łodygę. Duża w tym zasługa saren, które właściwie zmusiły mnie do tego - połamane łodygi bez podwiązania leżały na ziemi.
Na innym forum czytałem, że niektóre odmiany automatów nie nadają się do LST, bo za słabo się "krzaczą" - nie mam pojęcia, ile w tym prawdy...
08 czerwca 2019mellowdude pisze: Trening LST to była łatwizna. Pamiętam że stosowałem się do reguły żeby naginać gałęzie wkrótce po podlaniu, wtedy są bardziej elastyczne. Konopie to silne rośliny.
Dużo trudniej poprawnie wykonać np FIM (czego raczej przy automatom nie powinno się robić).
LST można także spierdolić. Raz mi się krzak złamał, tak że główna łodyga trzymała się tylko na pół centymetrowym włóknie, ale na szczęście udało się to uratować.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.