Mi udało się uzyskać takie krzaczory (sezony) "poziomując" główną łodygę. Duża w tym zasługa saren, które właściwie zmusiły mnie do tego - połamane łodygi bez podwiązania leżały na ziemi.
Na innym forum czytałem, że niektóre odmiany automatów nie nadają się do LST, bo za słabo się "krzaczą" - nie mam pojęcia, ile w tym prawdy...
08 czerwca 2019mellowdude pisze: Trening LST to była łatwizna. Pamiętam że stosowałem się do reguły żeby naginać gałęzie wkrótce po podlaniu, wtedy są bardziej elastyczne. Konopie to silne rośliny.
Dużo trudniej poprawnie wykonać np FIM (czego raczej przy automatom nie powinno się robić).
LST można także spierdolić. Raz mi się krzak złamał, tak że główna łodyga trzymała się tylko na pół centymetrowym włóknie, ale na szczęście udało się to uratować.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.