Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1544 / 198 / 0
A czy nagle zrywanie sie z lozka i rzucanie cialem tuz przed zasnieciem , albo wybudzanie sie w nocy z lekami moze byc zwiazanie z naduzywaniem alkoholu?
  • 321 / 20 / 0
To o czym piszesz to ja przechodziłem po majówce jak wychodzilem z ciągu wiec u mnie było to związane z alkoholem.
  • 615 / 96 / 0
Z halucynacjami trzeba uważać, rolki też warto mieć pod ręką.
Nasłuchałem się histori o halunach, ta takich groźniejszych diabeł kazał gościowi wyskoczyć z okna, opowiadał że ledwo co z nim wygrał i nie wyskoczył, uczucie takie jakby nie miał własnej woli. Drugi poszedł sę powiesić bo też mu postać mówiła i to zrobił, gałąź się całe szczęście urwała, dostał w łeb i tylko stracił przytomność, trzeciemu jakiś duch kazał upierdolić sobie jajka i je na pniaczku ubił kamykiem. Słyszałem jeszcze o halunach nie groźnych, w sumie sam miałem.
Całe szczęście już nie pije i i mam spokój. Jeden gość co był u mnie na detoksie jak miał halucynacje po alko zadzwonił po pogotowie. Położył się spać i wydawało mu się że w kuchni jakiś chłop z babą śpiewa, łaził co chwilę zobaczyć nikogo tam nie było, chciał zagłuszyć ten śpiew telewizorem ale mu się nie udało, wkurwił się i zadzwonił.
  • 404 / 40 / 0
21 maja 2019Brutalny pisze:
A czy nagle zrywanie sie z lozka i rzucanie cialem tuz przed zasnieciem , albo wybudzanie sie w nocy z lekami moze byc zwiazanie z naduzywaniem alkoholu?
Na granicy przechodzenia z rzeczywistości w sen,nagle wybudza bezdech senny jest to takie trochę chujowe uczucie,poczytaj sobie o tym jak to się dzieje wtedy może wyciągniesz wnioski jakieś,na tle swojej osoby.
  • 1 / / 0
Oczywiście, sam mam poważne dolegliwości z powodu długiego zażywanie alkoholu, Używam alko od 13 roku życia teraz mam 39. Sen będzie niestabilny, będzie trwał w moim przypadku maxymalnie 5-10 minut i tak w kółko, ogólny czas snu max 4 godziny w moim przypadku. Ogólnie ten problem dotyka głównie osób z problemem długotrwałego picia alko. Uszkodzony jest system Gaba, doscie do siebie i zdrowego snu wymaga, długiej abstynencyjni, zależnie od osoby. Kiedyś z hopakami 7 dni nie spaliśmy grając w Pesa non stop karmiąc się amfą. Byłem tak już zmęczony ze masakra, ale każda pruba zaśnięcia kończyła się dużym wstrząsem całego ciała, są materiały na necie opisujące to zjawisko. W skrócie mózg i organizm jest tak zmęczony ze boi się zasnąć. Ogólnie takie wstrząsy to mam prawie codziennie, przechodzi mi po 3 miesiącach nie picia. Nie wiem co tu mądrego jeszcze napisać bo jestem w stanie 14 dniowej sesji picia wódy non stop. Mam relanium ale i tak już nie śpię 3 dni. Najwyzej po 15 minut. Potrzeba czasu, dobrej diety i najlepiej że benzodiazepin bo można się w pakować w 10 razy bardziej większe gówno. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.