Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 12435 / 2419 / 0
Ciężko przedawkować benzo na tyle, by pojawiło się zagrożenie życia i trzeba było wzywać pogotowie. Dawki śmiertelne są ogromne. Co innego miksy...
  • 1610 / 55 / 0
Wzialem ostatnio 6-8mg rolek w przeciagu paru godzin I nie zauwazylem zadnego efektu. Nawet zasnac nie bylo latwiej

O co cho?
  • 3013 / 1015 / 0
diazepam jest mało rekreacyjną benzodiazepiną, a dawka, która została przyjęta była dosyć niska, lecznicza. następnym razem polecam celować w 10-15 mg, ale wtedy też nie należy nastawiać się na jakiś silny haj, po prostu działanie będzie wyraźniejsze.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2198 / 715 / 0
Jak wyżej, malutka dawka. Zwłaszcza jak próbowałeś klonów na przykład to nic specjalnego nie oczekuj po takich ilościach. Podbij do 10, może dorzuć piwo i zobacz czy będzie lepiej. Filmu raczej nie urwiesz chyba że ważysz 40kg.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1610 / 55 / 0
No ale niby dawka już na stany lękowe, a jednak nie poczułem nawet tego.

Czyli tabletki 2mg to taka slabizna. Nastepnym razem wezne 15
  • 684 / 26 / 0
Witam. Może głupie pytanie mam. Jak zarzucam diazepam pod język to jak to się wchłania? Przez sluzówkę jamy ustnej czy normalnie się rozpuszcza w gębie i spływa do żołądka?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 1532 / 196 / 0
troche tak troche tak ale bardziej w zołądku
  • 757 / 140 / 0
Próbowałem alprę, teraz diazepam i zero efektów. Co Ciekawe leki typu SSRI, SNRI i inne psajko działają na mnie dosyć wyraźnie. Co jest ze mną nie tak? Dlaczego nie jest mi dane poznać fazy po benzo? Nie wyobrażam sobie również uzależnienia od benzo, nie mam na to nawet ochoty bo smak pod język obrzydliwy, a faza zerowa. Help!
  • 2198 / 715 / 0
Jak nie masz lęków czy stresu to po co to bierzesz i na co liczysz? Lepiej oddaj komuś potrzebującemu.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 615 / 96 / 0
Ile tych rolek zjadłeś? Dla mnie żebym poczuł się zakręcony te 20-25mg.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.