Olejek 12ml miałem równo tydzień, jakoś ciężko było ruszyć skamieniały układ nerwowy i stosowałem minimum 10-12 kropel dziennie, rano na start 3 krople i pózniej instynktownie jak się zle czułem, tzn samopoczucie, a nie że atak choroby, to znowu po 2-3 krople, no i obowiązkowo przed snem z tabletkami po 3-4 krople. Naprawdę tak się jakoś złożyło że miałem równo tydzień olejek CANNABIGOLD 5% 12ml. Ale teraz jestem już po tej terapii odmulony nerwowo i wyczulony i bardziej spostrzegawczy na procesy psychiczne w moim organizmie i wiem że to napewno efekty terapii CBD. Chcąc, nie chcąc używałem kiedyś konopi indyjskich strong THC, czyli po prostu marihuanę i mam poprawkę na CBD, tzn wiem jak do tego podejść i na co "patrzeć". Jestem zadowolony i czekam na okazję na nabycie następnej buteleczki tego samego olejku. Ale wiem że teraz po uderzeniowych dawkach wystarczyć mi będzie dużo mniejsza ilość na dzień.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
----------------------------------------------------------------
BTW, na moim olejku było napisane żeby stosować dwie aplikacje dziennie, może jedna aplikacja tego to dawka, a nie kropla, nie wiem, kurczę, sprawdzę w ulotce, bo nie przeczytałem.
14 maja 2019VERBALHOLOGRAM pisze:
BTW, na moim olejku było napisane żeby stosować dwie aplikacje dziennie, może jedna aplikacja tego to dawka, a nie kropla, nie wiem, kurczę, sprawdzę w ulotce, bo nie przeczytałem.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
P.S. Mam stany depresyjno-lękowe, miewałem ataki lękowe, SSRI już na mnie nie działają, jestem na Wellbutrinie
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
15 maja 2019misspill pisze: Jeśli trawka to z dużą zawartością CBD, nie THC. THC pogłębia depresje i zaburzenia lękowe, CBD wręcz przeciwnie, podejrzewa się, że jest antypsychotyczne, ma właściwości przeciwlękowe i stabilizujące nastrój.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
15 maja 2019misspill pisze: Jak najbardziej tak, CBD spłyca działanie THC. Niedługo przetestuję to połączenie.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.