Takie przestrogi nie zrobią wrażenia na kimś, kto jest już wjebany w heroinę. Trzeba się niestety przekonać samemu, że niekontrolowana benzo obstawa lekowa prowadzi o uzależnienia krzyżowego. Kajdanki firmy TZF Polfa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Od 9 do 18×0.2mg w ciągu dnia i to wyzerowałam z dnia na dzień. Po czwartym dniu już nic w nocy nie spałam. Nogi...no miałam dosyć tego bólu
Pewnie przez dwa lata stymulacji krążenia uszkodziłam żyły i przez to ból był 2×większy niż na normalnej powolnej odstawce.
....no więc jest dzień 9 detoxu....do pracy co dzień doginam dzielnie i tłumaczę się przeziębieniem ale już dalej ni godziny nie wytrzymuje i... buch tramadol z szufladki i myk pół tabletki...bo mnie jeszcze córka wkurwiła. Natychmiast swoją słabość tu na Hyperr skonsultowałam ...mogę,a nawet potrzeba...no i git.to chociaż w pracy lepiej było. Pod wieczór drugie pół i zasnęłam bez problemu,a teraz przy kawie z mleczkiem,przed pracą myślę,że chyba najgorsze za mną...motywacja jest,o dziwo od początku zero deprechy...tylko fiycznie bolało. No nic...przecież nie ma nawet skąd brać bunon więc nie ma o czym mó...pisać. Z resztą w ogóle mnienie ciągnie.
Takie podsumowanie teraz
Jak bolało -paracetamol,aglan,aulin
Jak bezsenność-
Hydroxyzyna i jakieś ziołowe
Od 9 dnia ból w nogach i ramionach nie pozostawił mi wyboru-tramapar ...pół tabletki na pół doby
....i na razie tak musi pozostać
Schudłam 4 kg
Odwodniłam się już 4 dnia...ale jakoś sobie pomogłam...stara jestem,to wiem jak.
Nie miałam biegunek ani zaparcia.
Nocami czytałam hyperrka.
Kicham z sześć razy pod rząd....często.
Nogi...stopy....zimne i bez czucia.
Mam kota...nie opuszcza mnie na krok.
Jakieś porady w moim temacie zawsze chetnie poczytam.
Jeszcze trochę to potrwa.
Pozdro wszystkim i buziaczki.
Jeśli dało by się tylko leżeć w łożku i zdychać srając pod siebie to już coś, ale skoro nawet nie da się leżeć... każdy, kto odstawia CT ma wielkie jaja i kłaniam się mu nisko. Ja wysiadam.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.