Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 574 / 10 / 0
josef pisze:
kreide pisze:
To jak najlepiej te ketamine zdobyc? Isc do weterynarza i co powiedziec? Kot chce ketamine ? Jakiś analog kety moze jest teraz legalny? hm?
bardzo łatwo jeśli masz zaprzyjaźnionego weterynarza, jeśli nie masz to chyba pozostają ci nowinki RC dysocjantowe, poczytaj w dziale dysocjanty.
RC z dysocjantów nic ciekawego nie ma, MXE zdelegalizowany, który wg mnie był wart uwagi.
  • 922 / 276 / 0
Co według Was jest najlepsze z Dysocjantów po ketaminie ?
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 312 / 12 / 0
ketamina nie rozni sie tak bardzo od MXE czy DXM, faza jest bardzo podobna. Glowna roznica to, ze ketamina bierze cie na jazde rollercoasterem w szybkim tempie, ale za to krotko dziala i trzeba dorzucac, zeby dojsc glebiej. Najlepsze podroze mialem po MXE, jest gleboka, spokojna, przejzysta, dobra jakosciowo. Aha, i ketamina ma dobre wejscie, wciagasz, a tu nic i nic przez jakies 5 minut, potem cos tam laskocze i nagle boom, to mi sie podoba
moor1992
  • 2 / / 0
To jak w końcu z tą ketą? Jak można ją najłatwiej zdobyć w 2k18?
"it's sad how people who are kind and lovely hate themselves"
  • 631 / 103 / 0
No właśnie, są dziś jakieś sposoby na zdobycie ketaminy?
Albo czy można ją przewieźć jakoś z Anglii? Mam tam koleżankę która niedługo przyjeżdża do Polski, ale nie wiem czy jest sens bo nie wiem czy to takie proste %-D
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 1100 / 273 / 0
niech ci pocztą wyśle, na luzaku przejdzie
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 916 / 171 / 0
Zamów sobie analog z polski, naprawdę nie ustępuje jakością. Mam dostęp do tego i tego ale nie widzę różnicy. Chodzi też w DM ale ceny mnie odstraszyły i nie brałem.
... a właściwie po co jeść ketamine w dobie leków i rc? ketamina to przeżytek. 3-ho-PCP jest przyszłością. Nasze dzieci będą to ćpać tak często jak pokolenie urodzone w latach 90 MDMA.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 8103 / 908 / 0
Wyjechać na ``wakacje`` do UK, tam ketaminy jest pełno.Ludzie normalnie wala ketamine na fazę w klubie.Przy okazji zwiedzimy wyspy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2429 / 579 / 155
Anestezjologia. Co prawda teraz już rzadziej, ale w niektórych szpitalach nadal wykonuje się czasem znieczulenia ogólne przy użyciu ketaminy (zwłaszcza operacje powłok skórnych, nastawianie złamań itd.). Szczerze nie polecam, bo znieczulenie ketaminą było najgorszym w moim zyciu pod względem wybudzania, skutków ubocznych i ogólnych wrażeń.

Druga opcja - niektórzy wyłudzają ketę od weterynarza albo zdobywają od niego po znajomości. W weterynarii stosuje się ją dość często.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 33 / 0
Kup sobie na darknecie, to najprostsza i najtańsza z tych wszystkich opcji które wypisujecie.
dawniej Anon
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.