Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2205 / 1
Aniu. Jutro wydzielę nowy temat dotyczący omawianego tematu. Nie zgłaszajcie 30 postów jako offtop. Jakim trzeba być deklem żeby to zrobić. Wyraźnie napisałem, że jak skończymy dyskusję, to wydzielę.

Wydzielono. DexPL
  • 9300 / 1808 / 2
Ja na chroniczne bole reki dostalem tramal. Recepta wyladowala w koszu, bo wiem co by z tego wyszlo.

Przeciwbolowo (nie w kazdym przypadku) zajebiscie dzialaja spidy.
%-D

Np. na zęby miejscowo climbax ew bobodent. Climbax przeciwzapalnie i przeciwbolowo

Na ręke najlepiej pomagal diclak w spreju i pare dni wolnego.

Takie leki jak tramc czy "something like this" to juz hardcor i moze jakby mi jaja urywalo to bym sie wzial za nie.

Baj de łej.
Nie wpinajcie wszedzie zmowy koncernow, plaskosci ziemi i antyszczepionkowcow. Trzeba odroznic lekarzy idiotow od pacjentow idiotow.

Lekarz idiota na problem ze snem przepisze benzo, kumaty lekarz zbada problem od podszewki eliminujac poszczegolne powody.
A jak juz benzo to w obstawie innych lekow, zeby zminimalizowac dalsze problemy.

Pacjent idiota nie mysli. Dostal rp i leci, tlumaczac sobie (jak juz jest za pozno), ze to wina lekarza, konsorcjow czy silnych wiatrow we wschodniej Polsce.

Fakt jest jednak taki, ze wielu lekarzy dziala na zlecenie firm farmaceutycznych, nie przejmujac sie pacjentami.
Jednak nie kazdy przypadek mozna tak tlumaczyc.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 537 / 35 / 0
Btw na bóle kostno/stawowo/mięśniowe to meloksykam dział bdb, tylko że w ampułkach I.M. tablety działają 3x słabiej. A na skórnie to Ketospray forte, tylko uwaga na słońce, niewolno naświetlić miejsca podania.
IMG_20190323_112629.jpg
Poza tym, pewna apka dla lekarzy, i jebs na dole reklama skudexy
Screenshot_20190323_114328_pl.mp.empendium.jpg
Nie ma się co oszukiwać lekarze widzą reklamę tak samo jak zwykły człowiek coś tam zapamięta. A jak zapamięta to napiszę. Przy okazji przedstawiciele handlowi z pewnych koncernów, naciołem się dwa razy na takich u psychiatry, jeden wciskał egolanze, a drugi nie mam pojęcia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 9300 / 1808 / 2
Jak masz stan zapalny i to z nim wiaze sie bol to ten ketospray jest niewskazany a stosujac cos przeciwzapalnego zabroniony.

Walcz z przyczyna, nie skutkiem.
Wchodzić i głosować
  • 537 / 35 / 0
Dzięki, tego nie wiedziałem, żaden konował mi tego nie powiedział tylko kwitował oba leki na jednym papierze.
Ehh, im człowiek wie więcej tym bardziej ręce opadają.

Raczej już wyleczyłem przypadłość, i mnie nie boli, po pół roku wszystko się tam jakoś zregenerowało ( of course bardzo dużo supli ( sarcomil, cignon + flexus shots ) oraz arthryl I.M. + 3 tury rehabilitacji.
  • 142 / 35 / 0
23 marca 2019Stteetart pisze:

Przeciwbolowo (nie w kazdym przypadku) zajebiscie dzialaja spidy.
%-D

noo jak jest zmiąchana z paracetamolem to już w ogóle %-D
  • 530 / 141 / 0
Redukcja szkód na miarę hyperreala: spidy zamiast opio przeciwbólowo.
  • 1628 / 195 / 0
Ja również z ciekawością przyglądam się dokąd ten temat zmierza. %-D
  • 9300 / 1808 / 2
24 marca 2019Survivor pisze:
Redukcja szkód na miarę hyperreala: spidy zamiast opio przeciwbólowo.
Hmm a to ktos pisal, że spidy sa lepsze od opio?
Moze jeszcze śmiał wstawic glupia emote na koncu.

A to cham.
Wchodzić i głosować
  • 530 / 141 / 0
Przez brak emotki nie da się zrozumieć, że z mojej strony to też był cyniczny żart? Żałuję że nie ma emotki jedzącej popcorn.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.