Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 63 / 7 / 0
Dla mnie również. Pisałem kilkanaście postów wcześniej jak mnie zrobiła. Miazga! %-D
Tylko dla profi stonerów z dużą tolerancją.
  • 23 / 4 / 0
3 chłopa jeden pax zrobił i to nabity w 3/4. Ja pale 2-3 razy w tygodniu a oni to raz na 2 albo i rzadziej.

W każdym razie powiedzmy 25 g suszu no i 3 załatwionych
  • 995 / 104 / 0
W II połowie roku ta kanadyjska spółka wprowadzi na polski rynek odmiany z małymi ilościami THC np. 10%. No żeby za takie zioło zapłacić 650 zł, trzeba oszaleć. Ciekawe, czy lekarze po wprowadzeniu tych odmian będą mieli tendencję do przepisywania odmian medycznej z małą ilością THC, czy może skoro już pacjent ich przekona do swojego medykamentu, to również co do odmiany będzie miał ostatnie zdanie. Przymierzam się do wizyty u najlepszego psychiatry w moim mieście (znany na całym świecie), który podobno lekkim piórem przepisuje leki, jakie sobie pacjent zażyczy. Podejrzewam, że z marihuaną może być analogicznie. No ale z 200 zł wizyta, do tego 650-750 zł za 10 g zioła to wychodzi nawet prawie 1 k za dychę :uwaga:
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2207 / 1
Wczoraj znajomy kupował 10 gr - 993 złotych w aptece zapłacił. Czyli co apteka to inna cena - w końcu to lek recepturowy i mają prawo różne ceny. Z tym, że on ma już zawiasy za 2 przypały. W jego przypadku, to jedyna szansa na bezprzypałowe palenie.
  • 2253 / 383 / 0
@siostrorelanium możesz podać źródło informacji na temat dostępności pozostałych produktów marki Spectrum?
  • 995 / 104 / 0
Tutaj na stronce w artykulach. Widac je z poziomu komputera (w apce na tel niewidoczne).
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2253 / 383 / 0
dzięki, to moje małe marzenie by te 8 odmian były dostępne w PL. Zwłaszcza brakuje mi na noc indica i tą rich cbd.
  • 995 / 104 / 0
Szkoda tylko, że będzie się można zdziwić, jak tym razem lekarz powie "w takim razie odmiana xxx z 9% THC, w zupełności wystarczy w pańskim przypadku - mocniejsze dawki są da rakowców, aha pacjencie- dawkowanie 0,03 na dobę".
  • 2253 / 383 / 0
chyba nigdy prywatnie nie byłeś u lekarza.

jak osiągniesz pewny poziom dojrzałości to inni ludzie zaczynają Cię traktować jako dorosłych, odpowiedzialnych ludzi. Również lekarz.
  • 687 / 149 / 2
To i ja coś dorzucę do tematu. Znajomy jest chory i dostał już jakieś półtora roku temu receptę na lek z marihuaną. Zamówił w aptece, dostał po tygodniu. Za jedno pudełko zapłacił 2700 zł, lek miał spowodować rozluźnienie skurczu mięśni, gówno pomogło, rozluźnienie było minimalne , prawie wcale. Dał mi to spróbować- aerozol , dmucha się to to pod język. Zero działania. Specjalnie dla was , zrobiłem zdjęcie tego "cuda". Poza tym nie ma się co podniecać "medyczną marihuaną", receptę dostana tylko i wyłącznie osoby ciężko chore, tak jak np. na morfinę- już od wielu lat.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miłość jest jak opium...
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.