05 lutego 2019zioloziolo pisze: Lol, ile razy w trakcie pisania tego zdążyłeś dociągnąć? ;d
Co poradzę na to że o używkach najlepiej mi się pisze pod ich wpływem xD
16 marca 2019okorekina pisze: Czy po przerobieniu gieta w jeden dzien będe miał zatkany nos jak po 3cmc?
Na 100% legitny produkt
19 marca 2019Elkov21 pisze: Brzmi jak lekkie przesdwkowanie bym powiedział xd
moze ma to zwiazek z tym ze ostatnio walilem sporo metkata i nabralem tolerancji, przez co slabo czuje dopaminowe efekty mefa a bardziej zalewa mnie sero
19 marca 2019artur019 pisze: Mnie wszystkie mece i cece podawane iv wprowadzały w stan który opisujesz.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.