05 lutego 2019zioloziolo pisze: Lol, ile razy w trakcie pisania tego zdążyłeś dociągnąć? ;d
Co poradzę na to że o używkach najlepiej mi się pisze pod ich wpływem xD
16 marca 2019okorekina pisze: Czy po przerobieniu gieta w jeden dzien będe miał zatkany nos jak po 3cmc?
Na 100% legitny produkt
19 marca 2019Elkov21 pisze: Brzmi jak lekkie przesdwkowanie bym powiedział xd
moze ma to zwiazek z tym ze ostatnio walilem sporo metkata i nabralem tolerancji, przez co slabo czuje dopaminowe efekty mefa a bardziej zalewa mnie sero
19 marca 2019artur019 pisze: Mnie wszystkie mece i cece podawane iv wprowadzały w stan który opisujesz.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.