Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy już w ogóle klapa i nigdy nie będzie mi dane spróbować tego jakże zachwalanego przez moje obecne towarzystwo 'boskiego specyfiku'?
Firma ślusarska przejdzie?
Ale do NL nie chcą już wysyłać od 1 stycznia.
Kurwa, to było źródło zajebiste.
09 października 2018mala__biala pisze: Czy jeżeli mam w rodzinie osobę, która od kilkudziesięciu lat prowadzi firmę w branży motoryzacyjnej (wulkanizacja, wymiana opon, wyważanie kół, prostowanie felg i takie tam) to w dzisiejszych 'trudnych czasach' istnieje jeszcze jakaś możliwość bezprzypałowego zamówienia tej substancji?
Czy już w ogóle klapa i nigdy nie będzie mi dane spróbować tego jakże zachwalanego przez moje obecne towarzystwo 'boskiego specyfiku'?
09 lutego 2019london5 pisze:
Ale do NL nie chcą już wysyłać od 1 stycznia.
Ale odpuszczę.
Nawet nie dlatego, że trudny do zdobycia. Bardziej chodzi o to, że co najmniej cztery pierwsze strony tego wątku przekonały mnie, że jednak picie rozpuszczalnika jest zbyt szkodliwe dla mózgu. Bezzasadna agresja, zwyczajne ogłupienie... Dzięki, nie. Już wolę pozostać opiowrakiem.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?