Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy już w ogóle klapa i nigdy nie będzie mi dane spróbować tego jakże zachwalanego przez moje obecne towarzystwo 'boskiego specyfiku'?
Firma ślusarska przejdzie?
Ale do NL nie chcą już wysyłać od 1 stycznia.
Kurwa, to było źródło zajebiste.
09 października 2018mala__biala pisze: Czy jeżeli mam w rodzinie osobę, która od kilkudziesięciu lat prowadzi firmę w branży motoryzacyjnej (wulkanizacja, wymiana opon, wyważanie kół, prostowanie felg i takie tam) to w dzisiejszych 'trudnych czasach' istnieje jeszcze jakaś możliwość bezprzypałowego zamówienia tej substancji?
Czy już w ogóle klapa i nigdy nie będzie mi dane spróbować tego jakże zachwalanego przez moje obecne towarzystwo 'boskiego specyfiku'?
09 lutego 2019london5 pisze:
Ale do NL nie chcą już wysyłać od 1 stycznia.
Ale odpuszczę.
Nawet nie dlatego, że trudny do zdobycia. Bardziej chodzi o to, że co najmniej cztery pierwsze strony tego wątku przekonały mnie, że jednak picie rozpuszczalnika jest zbyt szkodliwe dla mózgu. Bezzasadna agresja, zwyczajne ogłupienie... Dzięki, nie. Już wolę pozostać opiowrakiem.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.