Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy już w ogóle klapa i nigdy nie będzie mi dane spróbować tego jakże zachwalanego przez moje obecne towarzystwo 'boskiego specyfiku'?
Firma ślusarska przejdzie?
Ale do NL nie chcą już wysyłać od 1 stycznia.
Kurwa, to było źródło zajebiste.
09 października 2018mala__biala pisze: Czy jeżeli mam w rodzinie osobę, która od kilkudziesięciu lat prowadzi firmę w branży motoryzacyjnej (wulkanizacja, wymiana opon, wyważanie kół, prostowanie felg i takie tam) to w dzisiejszych 'trudnych czasach' istnieje jeszcze jakaś możliwość bezprzypałowego zamówienia tej substancji?
Czy już w ogóle klapa i nigdy nie będzie mi dane spróbować tego jakże zachwalanego przez moje obecne towarzystwo 'boskiego specyfiku'?
09 lutego 2019london5 pisze:
Ale do NL nie chcą już wysyłać od 1 stycznia.
Ale odpuszczę.
Nawet nie dlatego, że trudny do zdobycia. Bardziej chodzi o to, że co najmniej cztery pierwsze strony tego wątku przekonały mnie, że jednak picie rozpuszczalnika jest zbyt szkodliwe dla mózgu. Bezzasadna agresja, zwyczajne ogłupienie... Dzięki, nie. Już wolę pozostać opiowrakiem.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.