26 lutego 2019serotoninowy pisze: To jest fenylka , ja bym nie mixował z niczym , jedynie MDMA.
A jak do tego N2O dorzucisz to już w ogóle jest pogrom :P
Podziel się posiłkiem, chamie
Podziel się posiłkiem, chamie
22 lutego 2019IceN1N3 pisze: Jak wygląda sprawa miksowania tego z 1P - LSD/DXM/homiptem? 1p myślałem żeby najpierw papier a potem z godzinkę później 20 mg 2 - cb, żeby peaki się nałożyły. Z miprocyną to bym raczej najpierw 2 - cb bo się szybciej ładuje, ale z DXM nie mam pojęcia.
13 kwietnia 2019vlkodlak pisze:Co prawda nie miksowałem z DXM, ale w październiku na podkładzie z 60/70 mg DPD wszamałem piksę z ok 15 mg 2cb i ok 30 mg miprocyny (na raz). Body load był mocny bo DPD słabo znieczula, ale sam miks obu sajko wyborny. Potem dorzucałem jeszcze takie same dawki DPD dwa razy i przetańczyłem całą noc. Miks z fluoroketą opisałem tu: psychodeliki-dzial-miksy-t221-1580.html#p3183602 .22 lutego 2019IceN1N3 pisze: Jak wygląda sprawa miksowania tego z 1P - LSD/DXM/homiptem? 1p myślałem żeby najpierw papier a potem z godzinkę później 20 mg 2 - cb, żeby peaki się nałożyły. Z miprocyną to bym raczej najpierw 2 - cb bo się szybciej ładuje, ale z DXM nie mam pojęcia.
ja dobrze wspominam miks 2cb 18mg, 90 mg MDMA - 125 ug LSD 25 to była magiczna noc
Na MDMA mam mega tolerke więc branie teraz nie ma sensu .
Natknelam się na typka co ma 2cb .
Czy mając wysoką tolerke na MDMA warto przywalic delikatnie 2cb ?
Jakiej bani się spodziewać?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.