Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
25 lutego 2019LadyCherry pisze: Witajcie kochani, mam pytanko. Czy zażywanie thicodinu tak powiedzmy 1/2razy w miesiącu może skutkować zwiększonymi stanami depresyjnymi? bo jak biorę to jest dobrze( nie licząc tego, że już na samą myśl o łykaniu 40/45tabletek już mnie wzdryga i bierze na wymioty), ale mam wrażenie, ze późniejsze dni są po prostu straszne pod względem emocjonalnym/psychicznym etc. ps. biorę tez czasami acodin, nie wiem czy to istotne.
Czasem po zazyciu na drugi dzien moze byc delikatnie obnizony nastroj. Depresja to po dlugim braniu w ciągu.
Ale tez kazdy jest inny, niektorzy i bez zazywania thiocodinu mają stany depresyjne.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
25 lutego 2019lol pisze:Co konkretnie rozumiesz przez "straszne"?25 lutego 2019LadyCherry pisze: Witajcie kochani, mam pytanko. Czy zażywanie thicodinu tak powiedzmy 1/2razy w miesiącu może skutkować zwiększonymi stanami depresyjnymi? bo jak biorę to jest dobrze( nie licząc tego, że już na samą myśl o łykaniu 40/45tabletek już mnie wzdryga i bierze na wymioty), ale mam wrażenie, ze późniejsze dni są po prostu straszne pod względem emocjonalnym/psychicznym etc. ps. biorę tez czasami acodin, nie wiem czy to istotne.
Czasem po zazyciu na drugi dzien moze byc delikatnie obnizony nastroj. Depresja to po dlugim braniu w ciągu.
Ale tez kazdy jest inny, niektorzy i bez zazywania thiocodinu mają stany depresyjne.
Kochany moderatorze proszę nie kasuj mi znowu tej wypowiedzi, ona jest w temacie <3 AJ LOW JU ;*
Tak właśnie podejrzewałem, że Ty już masz depresję. Tak, koda na drugi dzień po wzięciu może potęgować takie stany, szczegolnie jesli juz zmagasz się z deprechą. Z Acodinem jest różnie, na ogół pomaga, ale jak się jest w dużym dole to wtedy może pogłębić depresję. Ze dwa razy jak odstawiłem kolo 5 dnia wpadlem na pomysl, zeby sobie podbić nastrój i poratować się Acodinem (bralem ze 150-200mg) i za jednym i drugim razem acodin tylko spotęgował deprechę. Totalna beznadzieja, tylko gapilem sie w sufit i zalowalem, ze wzialem to gówno i czekałem, a czas po aco jeszcze się dłuży, naprasdę paskudny stan.
Miewałem takie okresy, ze dopadały mnie takie stany jak Ciebie, wiec rozumiem jak to jest, tylko u mnie to przez narkotyki. Odradzam Ci kodę. Wiadomo zrobisz jak zechcesz, ale to ci naprawdę nie pomoże, a po latach brania możesz skończyć z dużo gorszą depresją niż masz teraz.
Zapisz się może na jakąś terapię. Bierzesz leki na depresję?
Ostatnio czytałem o terapii ketaminą. Leczą tak w Stanach i skuteczność jest dużo wyższa niż przy standardowych lekach czy terapii stymulacją elektryczną w skrócie nazywa się to ECT. Poprawa jest w wielu przypadkach natychmiastowa a ogólnie aż 70% osób wraca po takiej terapii do życia po kilku sesjach.
Kobiety na szczęście bardzo rzadko się zabijają
5276 samobojstw w Polsce, a w wypadkach drogowych smierc ponioslo 'tylko' 2831, prawie dwa razy mniej.
Polska jest na 2. miejscu w Europie jeśli chodzi o samobójstwa nieletnich. Tez takie ciekawe dane, ze tylko 20% samobójców to ludzie, którzy mieli stałą pracę
Czyli powod ekonomiczny to chyba jeden z głównych....
Nie warto się zabijać. Z tego stanu mozna wyjsc, a zycie jakby nie było mamy jedno. No i też jak się słucha ludzi, którzy przekroczyli tę granicę i przykladowo skoczyli z większej wysokosci to czesto powtarzają, że od razu w momencie kiedy skoczyli zaczęli żałować tej decyzji.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
13 marca 2019LadyCherry pisze: ale czy kodeine mogę sobie wsadzić do d*py?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.