Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Nazwa: Rolex
Kolor: Zielony
Kształt: Okrągły
Logo: Rolex
Gdzie kupione: Podlasie
Kiedy kupione: Luty 2019
Dodatkowe komentarze: Ile w nich siedzi?
Nazwa: Trump
Kolor: jasnozielony
Kształt: nieregularny
Logo: głowa Trumpa
Gdzie kupione: Śląsk
Kiedy kupione: 02/2019
ktoś coś?
Kolor: Fioletowe/ Zielone
Gdzie kupione: Warszawa
Ktoś coś wie? Nie mogę nigdzie znaleźć nic o nich.
Kolor: neonowy żółty
Kształt: sześciokąt
Logo: PP, czaszka
Gdzie kupione: dolny śląsk
Kiedy kupione: 02/19
Ktoś ma jakieś info na ich temat? Na ecstasydata 140mg, choć słyszałem, że mają ~200mg.
Generalnie strasznie mało o nich na necie.
Nazwa: Louis Vuitton / LV
Kolor: Zielony
Kształt: Okrągłę
Logo: wypukłe "LV"
Gdzie kupione: Podlasie
Co w nich może siedzieć??
20 lutego 2019keysai pisze: Pytanie
ktoś coś?
Kolor: różowy
Kształt: prostokąt
Logo: RR
Gdzie kupione: Niemcy>Śląsk
220mg MDMA
Nazwa: Nintendo
Kolor: różowy
Kształt: prostokąt z zaokrąglonymi rogami
Logo: Nintendo
Gdzie kupione: Włochy>Śląsk
220mg MDMA
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
21 lutego 2019Miki123 pisze: Nazwa: Audi
Kolor: Fioletowe/ Zielone
Gdzie kupione: Warszawa
Ktoś coś wie? Nie mogę nigdzie znaleźć nic o nich.
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
20 lutego 2019keysai pisze: Pytanie
ktoś coś?
16 lutego 2019technouber pisze: Pytanie
Nazwa: FC Barcelona
Kolor: fioletowy
Kształt: herb barcelony, z przedziałką pionową z tyłu
Logo: Logo FC barcelony z napisem FCB z przodu
Gdzie kupione: Wrocław
Kiedy kupione: luty 2019
Dodatkowe komentarze: Podobno 160mg MDMA, spotkał się ktoś z nimi?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.