Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Siema
Jak cenowo stoi teraz meth na dolnym kolo czech? W jakiej postaci najczesciej wystepuje? Chcial bym sprobowac i nie kupic szitu.
  • 177 / 45 / 0
@Mangekyou
170zl za gram niecałe 2 tyg temu, tylko i wyłącznie w kryształach jak igiełki
  • 1784 / 242 / 0
Po 140 też kupisz punkt
  • 9 / / 0
jest jakaś róźnica między wielkością źrenic po fecie a metamfetaminie? bo chłop mi sprzedał chyba to drugie, bo czuje jakąś różnice niż po władku i oczu mi nie powiększyło do rozmiarów czarnych dziur i nie wiem nie wiem
  • 384 / 39 / 0
Nie u wszystkich oczy wyskakują czy to po mecie czy to po fecie. U ciemnookich często zauważalna jest niezmienność źrenic, jedynie po zachowaniu i zapachu ciała można ich rozpoznać.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 430 / 26 / 0
Zależy od ilosci fety jak nie jedziesz w ciągu to masz normalne źrenice.
  • 460 / 59 / 0
meta to jest pogrom w porownaniu do fety, ktora jest przy piko jak kawka...

niewazne ile włada przerobie, najwyzej skoncze z drgawkami na pare h i lekką paranoją, po piko skonczylo sie tygodniem biegania z nożami po kieszeniach po ulicach, w głowie jest jednoczesnie tak kurewsko dobrze i szybko ze zwoje korbią, peak trwa 20h i nie mozna sie po pewnym czasie juz doczekac az to gowno zacznie puszczac
takze tak - fetka jako zamiennik kawy, piko to zabawka dla pojebow:D rowniez oczy po piko mam wielkie, po frycie rzadko (jasne oczy)
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...