Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Siema
Jak cenowo stoi teraz meth na dolnym kolo czech? W jakiej postaci najczesciej wystepuje? Chcial bym sprobowac i nie kupic szitu.
  • 177 / 45 / 0
@Mangekyou
170zl za gram niecałe 2 tyg temu, tylko i wyłącznie w kryształach jak igiełki
  • 2255 / 283 / 0
Po 140 też kupisz punkt
  • 9 / / 0
jest jakaś róźnica między wielkością źrenic po fecie a metamfetaminie? bo chłop mi sprzedał chyba to drugie, bo czuje jakąś różnice niż po władku i oczu mi nie powiększyło do rozmiarów czarnych dziur i nie wiem nie wiem
  • 384 / 39 / 0
Nie u wszystkich oczy wyskakują czy to po mecie czy to po fecie. U ciemnookich często zauważalna jest niezmienność źrenic, jedynie po zachowaniu i zapachu ciała można ich rozpoznać.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 430 / 26 / 0
Zależy od ilosci fety jak nie jedziesz w ciągu to masz normalne źrenice.
  • 500 / 68 / 0
meta to jest pogrom w porownaniu do fety, ktora jest przy piko jak kawka...

niewazne ile włada przerobie, najwyzej skoncze z drgawkami na pare h i lekką paranoją, po piko skonczylo sie tygodniem biegania z nożami po kieszeniach po ulicach, w głowie jest jednoczesnie tak kurewsko dobrze i szybko ze zwoje korbią, peak trwa 20h i nie mozna sie po pewnym czasie juz doczekac az to gowno zacznie puszczac
takze tak - fetka jako zamiennik kawy, piko to zabawka dla pojebow:D rowniez oczy po piko mam wielkie, po frycie rzadko (jasne oczy)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.