Spierdoliłem, groziła policją.
Że to ja się nie przyznałam.
W tej historii istotne jest, że nie zostałem dokładnie przeszukany, tak samo jak kumpel, który połknął geta. Tylko koleżka z 'dopami' miał zdjęte buty. Psy podobno się siepały, że czuć trawkę, ale koleżka się wyłgał, że dopalacz jest aromatyzowany a oni nie potrafili odróżnić w miksie jarania od dopów, więc wzięli to za prawdę
23 maja 2019Karolrdm99 pisze: u mnie matka znalazla torbe jaraniaw ktorej bylo 1,1g jarania,bo dzien wczesniej wbilem do chaty objarany i mialem oczy zajebane,to przeszukala pokoj pod moja nieobecnocs.Dowiedzialem sie o tym lekko spizgany bo wzialem sobie na powrot z roboty na lufe szczypte .
Jakoś tam zwięzle się wytłumaczyłem że to pomaga, że lepiej zajarać niż wypić a że miałem już wtedy z 20-21 lat to zostawiła wszystko na miejscu i skończyło się tylko na ''nie pal tego w domu i żeby Cię policja nie złapała''
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
i nic w sumie dalej to wypalam bo jak juz mam,to poco sie tego pozbywac ,a dobre jaranie jest
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.