Taką alfę zamówiłem w ciemno. Dopiero jak doszła poczytałem dokładnie o tym szajsie. Miała pójść w kibel ale odkładałem to w czasie. Przeleżała dłuższy czas w szufladzie. Jak już nie miałem nic pod ręką to jednak ciekawość zwyciężyła. Później fluoroamfetaminy, hexen i inne schizogenne gówna. To najbardziej porysowało mi psyche.
29 stycznia 2019Karolrdm99 pisze: Nie probuj nigdybo to zbyt zajebiste
Ani ncizego innego niz alko,bo potem alko jest chujowe w porownaniu do innych
![]()
A potem bądź najaktywniejszy w temacie : "Detox od trawy".
Młody to i głupi, ehhh.
Za krótko palisz chłopaku.
> Pol wincyj.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.