4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1929 / 443 / 4
jeżeli robisz już metodą z nadmanganianem potasu - i dobierzesz składniki idealnie... prawdopodobnie zatrucie się jonami manganu będzie niemalże niemożliwe...

pytanie czy robisz to w kranówie? źródlance? czy może wodzie destylowanej a może nawet w wodzie do iniekcji?
pytanie - jaką wagę przywiązujesz do oczyszczania masy tabletkowej - czy po zakończeniu procesu jest ona PRZEŹROCZYSTA? sa drobiny "czegoś" ? czy może masz mleko?
pytanie - skąd wiesz ile masz PE w "wodzie" po oczyszczeniu? a do to trzeba dobrać ilość nadmanganianu potasu...
- juz nie wspomne o pilnowaniu temperatur reakcji oraz ew. miesznia/trzepania czy kto co tam woli...

wszystko ma w tej reakcji znaczenie
DXM
  • 5801 / 1193 / 43
Pisałem kiedyś, żeby ktoś to odparował, ale mi było szkoda kota.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 645 / 69 / 0
29 stycznia 2019DuchPL pisze:
jeżeli robisz już metodą z nadmanganianem potasu - i dobierzesz składniki idealnie... prawdopodobnie zatrucie się jonami manganu będzie niemalże niemożliwe...

pytanie czy robisz to w kranówie? źródlance? czy może wodzie destylowanej a może nawet w wodzie do iniekcji?
pytanie - jaką wagę przywiązujesz do oczyszczania masy tabletkowej - czy po zakończeniu procesu jest ona PRZEŹROCZYSTA? sa drobiny "czegoś" ? czy może masz mleko?
pytanie - skąd wiesz ile masz PE w "wodzie" po oczyszczeniu? a do to trzeba dobrać ilość nadmanganianu potasu...
- juz nie wspomne o pilnowaniu temperatur reakcji oraz ew. miesznia/trzepania czy kto co tam woli...

Co to znaczy "Dobierzesz składniki idealnie"? Czym jeszcze można utleniać pseudoefedryne oprócz nadmaganianu potasu i perhydrolu? Jak ty robisz? A i najwazniejsze, wiesz moze czy jony manganu które wytwarzają się przy prostej reakcji z nadmaganianem, pefką i octem są widoczne gołym okiem? Slyszalem, ze dobra filtracja może usunąć jony manganu wytworzone przy reakcji [raczej bzdura, ale nie wiem]
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 610 / 133 / 0
Jony chcesz podglądać xD to chyba pod jakimś mikroskopem elektronowym xD Jak przez chusteczke/wacik kosmetyczny chcesz odfiltrowywać cząsteczki które są wielkości atomów ?
  • 1929 / 443 / 4
01 lutego 2019RekreacyjnyHarry pisze:
29 stycznia 2019DuchPL pisze:

Co to znaczy "Dobierzesz składniki idealnie"? Czym jeszcze można utleniać pseudoefedryne oprócz nadmaganianu potasu i perhydrolu? Jak ty robisz? A i najwazniejsze, wiesz moze czy jony manganu które wytwarzają się przy prostej reakcji z nadmaganianem, pefką i octem są widoczne gołym okiem? Slyszalem, ze dobra filtracja może usunąć jony manganu wytworzone przy reakcji [raczej bzdura, ale nie wiem]
raz jeszcze powtórzę...

PRZY IDEALNIE DOBRANYCH SKŁADNIKACH - w metodzie domowej z octem ( a to jedna z najgorszych ) oraz przy idealnie przeprowadzonej reakcji ( pilnując temperatur, ilości użytych odczynników, czystości odczynników, czasu reakcji i tysiąca innych rzeczy ) zatrucie się jonami manganu jest niemalże niemożliwe

- zakładając, że robicie to z rozsądnej ilości PE

Odpowiadając na pytanie- jonów manganu nie zobaczysz ani nie zmierzysz - co najwyżej możesz je obliczyć - zakładając, że znasz liczbę dobranych skladników w co wątpie.
Każdy domowy chemik dobiera składniki do pierwotnej ilości PE zawartej w opakowaniu danego leku.
Przy oczyszczaniu z Apselanu - tracisz PE przy zmywaniu otoczki.
Przy oczyszczaniu z Acataru - utleniasz nie tylko PE ... w roztworze masz jeszcze niespodziankę, z którą mało kto się liczy. ( na plus łatwość przyrządzenia )
Przy oczyszczaniu z Cirrusa - tracisz PE podczas filtracji i też zostaje wiele syfu - który także leci w reakcji z nadmanganianem.

itd itd.
DXM
  • 645 / 69 / 0
Czyli chujnia, neurotoksyczny syf pod kazdym wzgledem. Ok, zrobie to dokladnie 3-10 razy, ale jak bede mial cisnienie to na 100% nie zrobie tego idealnie, a chce jeszcze miec mozliwosc picia wody ze szklanki

---------------

A co do apselanu - nie zmywam otoczki, ekstrahuje pefke z otoczką, potem filtruje i wychodzi klarowny. Moge wiedziec jaką Ty metodą robisz? Czy w ogóle go bierzesz?

---------------

Z góry sory za spam, ale wlasne zdrowie jest dla mnie ważniejsze niż warn czy coś] A co myślicie o oczyszczaniu taką metodą? - po odfiltrowaniu metkata dodajemy szczypte węglanu sodu [wyprażna w piekarniku soda], potem kwasku cytrynowego/octowego, ponownie filtrujemy i otrzymujemy metkatynon z małą iloscią jonów manganu. W metodzie chodzi o to, ze węglan manganu bardzo słabo rozpuszcza się w wodzie, więc jego jony zostają w filtrze [teoretycznie]. To ma prawo bytu? Metoda w3ird [zakłada najmniejszą ilosc nadmaganianu, zeby tylko zaszla reakcja] + ta metoda oczyszczania = czysty metkat? Znalazłem tą metode w zakamarkach hyperreala.

@RekreacyjnyHarry - na przyszłość staraj się scalać posty, nie jesteś tutaj od wczoraj...
scalono * ncdream

• 645 / 69 / 0
@DuchPL - Jak masz czas to napisz co o tym myslisz.

• 1929 / 443 / 4
05 lutego 2019RekreacyjnyHarry pisze:
Wziąłbym obojętnie co - to co ma PE w składzie ... i oczyścił produkt tak, aby na końcu powstała mi czyściutka PE ( w warunkach domowych raczej to niemożliwe zabierając się za tabletki, w których jest w cholere syfu ) więc pozostańmy z tym, że zrobił bym wszystko aby po prostu mieć proch PE , który mogę zważyć... do którego będę dobierał resztę składników.

z każdym jest trochę roboty - ale z każdego zrobić można zajebistego kota albo chujowego i zjebanego

polecam każdemu ( broń Boże nie zachęcam do brania narkotyku ) chociaż raz spróbować zrobić to PORZĄDNIE! i zabrać się do całej reakcji jak trzeba.

bycie ćpunem to sztuka dla sztuki - ale po ki cholere łykać truciznę? rozpierdalającą wszystko od zdrowia - do całokształtu życia i relacji z otoczeniem i co ważne - relacje z ludźmi.

pozdrawiam.
DXM
  • 645 / 69 / 0
05 lutego 2019DuchPL pisze:
05 lutego 2019RekreacyjnyHarry pisze:
Wziąłbym obojętnie co - to co ma PE w składzie ... i oczyścił produkt tak, aby na końcu powstała mi czyściutka PE ( w warunkach domowych raczej to niemożliwe zabierając się za tabletki, w których jest w cholere syfu ) więc pozostańmy z tym, że zrobił bym wszystko aby po prostu mieć proch PE , który mogę zważyć... do którego będę dobierał resztę składników.

z każdym jest trochę roboty - ale z każdego zrobić można zajebistego kota albo chujowego i zjebanego

polecam każdemu ( broń Boże nie zachęcam do brania narkotyku ) chociaż raz spróbować zrobić to PORZĄDNIE! i zabrać się do całej reakcji jak trzeba.

bycie ćpunem to sztuka dla sztuki - ale po ki cholere łykać truciznę? rozpierdalającą wszystko od zdrowia - do całokształtu życia i relacji z otoczeniem i co ważne - relacje z ludźmi.

pozdrawiam.
A odniesiesz się jakos do tego "sposobu oczyszczania" z węglanem? Co do PE to myślałem o przefiltrowaniu roztworu pe w acetonie zeby usunac mase tabletkową, a potem filtrat odparowac i otrzymac kryształki (teoretycznie) czystej pseudoefedryny, i ważyć je na wadze jubilerskiej za każdym razem.

• 645 / 69 / 0
01 lutego 2019hyber123 pisze:
Jony chcesz podglądać xD to chyba pod jakimś mikroskopem elektronowym xD Jak przez chusteczke/wacik kosmetyczny chcesz odfiltrowywać cząsteczki które są wielkości atomów ?
Nie, poprostu nie przeczytałeś ze zrozumieniem. Ja pytalem, czy są widoczne gołym okiem [bo po jakimś czasie wytrącają sie kłaczki, i one są widoczne. Pytałem, czy te kłaczki to wszystkie jony, czy zostają jeszcze jakieś niewidzialne]

ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.